Zet gevonden veren in de spotlight

509

Heb jij net als ik potten vol gevonden veren in huis? Laat ze nog mooier tot hun recht komen in een niet te diepe schaal, houten bak of pot met wijde opening gevuld met schelpenzand. Steek de veren in het zand en geniet van de verenpracht!

When feathers appear, angels are near

Wist je trouwens dat sommige mensen betekenis toekennen aan het vinden van veren? Zo wordt gezegd dat het vinden van de veer van een buizerd betekent dat er verandering op komst is en de veer van een uil staat voor wijsheid en helder inzicht.

In mijn collectie zie je veren van onder andere bosuil (helemaal links), Vlaamse gaai (met blauw) en specht (witte stippen).

Lees ook:

+ De kunst van het struinen
+ Struinmomentjes april
+ Muurhanger ’talisman’ maken


Like of reageer op dit artikel:
Houd me op de hoogte van nieuwe reacties
Mail mij:
guest
6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Margaret
6 maanden geleden

Mooie verzameling veren en mooi in de spotlights gezet. Als ik veren neerzet, staan ze er niet lang. Of de poes gaat ermee aan de haal en andere mijn kleinkindertjes wel. Dus geen mooie veren in mijn huis, maar wel mooie stenen.

Fijne dag, Margaret

Renée
Renée
6 maanden geleden

Wat een goede tip! Ik heb ook schalen vol veren en leg er af en toe eentje ter decoratie op een tafel. Maar dit is nóg decoratiever. De spreuk ken ik en heb ‘m verwerkt in mijn art journal. Een vogel op je pad heeft ook betekenis,zegt men. Dank voor je nieuwsbrief.

Elle
Elle
6 maanden geleden

Wat een leuk idee. Ga eens kijken of ik ook zo’n bak kan maken met mijn gevonden veren. 🙂

Like
Close
Close