Zet gevonden veren in de spotlight

1.2K
DIY
De leukste ideeën met natuurmaterialen. Hier vind je nog meer zelfmaak ideeën.

Heb jij net als ik potten vol gevonden veren in huis? Laat ze nog mooier tot hun recht komen in een niet te diepe schaal, houten bak of pot met wijde opening gevuld met schelpenzand. Steek de veren in het zand en geniet van de verenpracht!

When feathers appear, angels are near

Wist je trouwens dat sommige mensen betekenis toekennen aan het vinden van veren? Zo wordt gezegd dat het vinden van de veer van een buizerd betekent dat er verandering op komst is en de veer van een uil staat voor wijsheid en helder inzicht.

In mijn collectie zie je veren van onder andere bosuil (helemaal links), Vlaamse gaai (met blauw) en specht (witte stippen). Wie weet wat ze me allemaal te vertellen hebben…

Inspirerend? Like of deel:
Abonneer
Mail mij:
guest

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Margaret
1 jaar geleden

Mooie verzameling veren en mooi in de spotlights gezet. Als ik veren neerzet, staan ze er niet lang. Of de poes gaat ermee aan de haal en andere mijn kleinkindertjes wel. Dus geen mooie veren in mijn huis, maar wel mooie stenen.

Fijne dag, Margaret

Renée
Renée
1 jaar geleden

Wat een goede tip! Ik heb ook schalen vol veren en leg er af en toe eentje ter decoratie op een tafel. Maar dit is nóg decoratiever. De spreuk ken ik en heb ‘m verwerkt in mijn art journal. Een vogel op je pad heeft ook betekenis,zegt men. Dank voor je nieuwsbrief.

Elle
Elle
1 jaar geleden

Wat een leuk idee. Ga eens kijken of ik ook zo’n bak kan maken met mijn gevonden veren. 🙂

Like
Close
Close