28 augustus 2020: Workshop bomen tekenen

28 juli 2020

Op zaterdag 29 augustus geef ik van 9:00-12:00 uur de eerste Struinkunst workshop in de Amsterdamse Waterleidingduinen (Vogelenzang, Noord-Holland). Want nog leuker dan leren tekenen is buiten leren tekenen! De Struinen & Tekenen workshops zijn een combinatie van tekenen en struinen door de duinen. In de Waterleidingduinen mag je namelijk van de paden af. Hartstikke spannend en ik neem je graag mee op avontuur. Ik ben geen bioloog of historicus, maar ik kom al vele jaren in de Amsterdamse Waterleidingduinen en kan best veel over het gebied vertellen. Tijdens het wandelen doen we inspiratie op en we stoppen op verschillende plekken om te tekenen.

Heb je altijd al willen tekenen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Of lukt het je niet om een onderwerp goed op papier te krijgen? Dan is deze workshop voor jou.

Voor deze eerste Struinkunst workshop koos ik het thema bomen. Ik vind ze eindeloos mooi om te tekenen met al hun diverse en grillige vormen. Een dankbaar onderwerp en ook voor de beginnende tekenaar heel goed te leren. Met mijn methode leer ik je op een toegankelijke manier tekenen; ik leer je een tekening opbouwen, kijken naar vormen en verhoudingen, structuren maken en schaduwen toevoegen. Je mag zelf kiezen of je ergens rustig in je eentje gaat zitten tekenen of juist in een groepje.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Like
Close
Close