Geweest: Workshop bomen tekenen

743
NIEUW
Ga mee naar buiten om te tekenen en te struinen!

Op zaterdag 29 augustus geef ik van 9:00-12:00 uur de eerste Struinkunst workshop in de Amsterdamse Waterleidingduinen (Vogelenzang, Noord-Holland). Want nog leuker dan leren tekenen is buiten leren tekenen! De Struinen & Tekenen workshops zijn een combinatie van tekenen en struinen door de duinen. In de Waterleidingduinen mag je namelijk van de paden af. Hartstikke spannend en ik neem je graag mee op avontuur. Ik ben geen bioloog of historicus, maar ik kom al vele jaren in de Amsterdamse Waterleidingduinen en kan best veel over het gebied vertellen. Tijdens het wandelen doen we inspiratie op en we stoppen op verschillende plekken om te tekenen.

Heb je altijd al willen tekenen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Of lukt het je niet om een onderwerp goed op papier te krijgen? Dan is deze workshop voor jou.

Voor deze eerste Struinkunst workshop koos ik het thema bomen. Ik vind ze eindeloos mooi om te tekenen met al hun diverse en grillige vormen. Een dankbaar onderwerp en ook voor de beginnende tekenaar heel goed te leren. Met mijn methode leer ik je op een toegankelijke manier tekenen; ik leer je een tekening opbouwen, kijken naar vormen en verhoudingen, structuren maken en schaduwen toevoegen. Je mag zelf kiezen of je ergens rustig in je eentje gaat zitten tekenen of juist in een groepje.

Meer weten en aanmelden

Voor deze eerste pilotworkshop betaal je slechts €32,00 (normaal: €37,50). Ga je mee? Hier vind je alle informatie over de workshop en je kunt je meteen aanmelden. Heb je vragen? Neem gerust contact op.

Abonneer
Mail mij:
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Like
Close
Close