Wise woman of the earth

200,00

Maat (incl. lijst): 24×64 cm

Mijn kunst gaat over het landschap; het ontstaan ervan en de invloed van de mens. In dit schilderij draai ik het om; de wijze vrouw rijst als het ware op uit het landschap. Een landschap vol herinneringen en symboliek. Ze is opgebouwd uit vele laagjes papier, krijt, aquarel en kleine stukjes wolvilt en borduursel. De elementen zijn op het papier en op wolvilt gestikt. Eentje om eindeloos naar te blijven kijken, waarbij je van alles blijft ontdekken.

> Lees het verhaal achter dit schilderij

Categorieën: , Tag:
Pinterest

Beschrijving

Materiaal: Gemengde techniek op papier en wolvilt, inclusief houten lijst.
Bijzonderheden: Gesigneerd op de achterzijde en voorzien van een staaldraad ophangsysteem.

Ook te koop als print

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wise woman of the earth” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Originele kunst
De originele kunstwerken zijn uniek; er bestaat geen tweede van. De prijzen zijn inclusief 9% btw en verzendkosten. Kunstwerken onder de €100,00 kun je direct in de webshop bestellen. Voor kunstwerken boven de €100,00 hanteer ik een karmaprijs (zie onder). Deze kun je kopen door contact op te nemen en mij te laten weten wat je kunt/wilt betalen.

Vrijblijvende bezichtiging
Kunst kopen via internet is altijd spannend, dus een origineel kunstwerk mag je eerst vrijblijvend bezichtigen. Dat kan in Hillegom of Lisse of via Zoom/Teams. Neem contact op voor een afspraak.

Karmaprijs
Kunst heeft een ziel; een stukje van mij als maker en van jou als kijker. Ik wil dat zoiets op de juiste plek terechtkomt, zonder dat prijs een belemmering hoeft te zijn. Daarom hebben mijn kunstwerken vanaf €100,00 een karmaprijs; jij mag zelf aangeven wat je kunt of wilt geven. Hoort een origineel kunstwerk gewoon aan jouw muur? Neem dan contact met me op.

Verzenden
Je ontvangt het kunstwerk binnen een week na het bestellen via Post.nl. Het kunstwerk wordt goed verpakt en aangetekend verzonden, zodat het zeker weten goed bij jou aankomt. Is het kunstwerk onverhoopt niet naar je wens, dan mag je het binnen 14 dagen terugsturen. Je ontvangt het aankoopbedrag terug.

Werk aan de Muur
Alle prints worden geleverd door Werk aan de Muur (uit Haarlem). Je kiest zelf de maat (vanaf 20 cm breed) en het materiaal (bijvoorbeeld fotopapier, ingelijst of canvas). De prijzen (vanaf €39,-) zijn inclusief btw en verzendkosten.

Close
Struinkunst © Copyright 2021
Close