Kunstuitleen Bollenstreek

Deze collectie is te leen/koop bij Kunstuitleen Bollenstreek in Hillegom. Bekijk de hele collectie:

Categorieën: ,
Pinterest

Beschrijving

Tot ongeveer 2019 schilderde ik abstracte landschappen in acryl soms in combinatie met olieverf, potlood en pastel. Het werk is laag voor laag en deels intuïtief opgebouwd. Zo ontstaan landschappen vol subtiele details met verwijzingen naar takjes, botjes, blaadjes, veertjes en steentjes – al die vormen, kleuren en structuren die de natuur te bieden heeft.

Landschap vol verhalen
In deze schilderijen zoek ik naar het samenspel tussen mens en natuur die, goedschiks en kwaadschiks, ons landschap vormgeven. De grens tussen natuur en menselijk ingrijpen vervaagt totdat niet meer duidelijk is wat een rots is of wat een gebouw.

Treeline
Verstilde winterse landschappen met rijen vol abstracte bomen die evenwel blaadjes kunnen zijn. De schilderijen zijn op het oog wit, licht en pastel, maar hoe dichterbij je kijkt hoe meer kleur je ontdekt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kunstuitleen Bollenstreek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Originele kunst
De originele kunstwerken zijn uniek; er bestaat geen tweede van. De prijzen zijn inclusief 9% btw en verzendkosten. Kunstwerken onder de €100,00 kun je direct in de webshop bestellen. Voor kunstwerken boven de €100,00 hanteer ik een karmaprijs (zie onder). Deze kun je kopen door contact op te nemen en mij te laten weten wat je kunt/wilt betalen.

Vrijblijvende bezichtiging
Kunst kopen via internet is altijd spannend, dus een origineel kunstwerk mag je eerst vrijblijvend bezichtigen. Dat kan in Hillegom of Lisse of via Zoom/Teams. Neem contact op voor een afspraak.

Karmaprijs
Kunst heeft een ziel; een stukje van mij als maker en van jou als kijker. Ik wil dat zoiets op de juiste plek terechtkomt, zonder dat prijs een belemmering hoeft te zijn. Daarom hebben mijn kunstwerken vanaf €100,00 een karmaprijs; jij mag zelf aangeven wat je kunt of wilt geven. Hoort een origineel kunstwerk gewoon aan jouw muur? Neem dan contact met me op.

Verzenden
Je ontvangt het kunstwerk binnen een week na het bestellen via Post.nl. Het kunstwerk wordt goed verpakt en aangetekend verzonden, zodat het zeker weten goed bij jou aankomt. Is het kunstwerk onverhoopt niet naar je wens, dan mag je het binnen 14 dagen terugsturen. Je ontvangt het aankoopbedrag terug.

Werk aan de Muur
Alle prints worden geleverd door Werk aan de Muur (uit Haarlem). Je kiest zelf de maat (vanaf 20 cm breed) en het materiaal (bijvoorbeeld fotopapier, ingelijst of canvas). De prijzen (vanaf €39,-) zijn inclusief btw en verzendkosten.

Close
Struinkunst © Copyright 2021
Close