Print: Vergankelijkheid

33,00

Vanaf prijs incl. verzendkosten o.b.v. een fotoprint op papier

Mijn mixed media kunst nodigt uit om van dichtbij te bekijken. Ze komen helemaal tot hun recht, uitvergroot op canvas of fotoprint. Van dichtbij ervaar je elke penseelstreek en zelfs de vezels van het papier. Een gelaagd samenspel van papier uit oude boeken, aquarel, potlood en krijt. De titel geeft je een zetje in de goede richting; de rest van het verhaal is aan jou!

Deze pagina uit mijn schetsboek is te koop bij Werk aan de Muur. Kies zelf het formaat en het materiaal.

Categorie: Tags: ,
Facebook Pinterest

Beschrijving

Mijn mixed media kunst nodigt uit om van dichtbij te bekijken dus ze komen helemaal tot hun recht, uitvergroot op canvas of fotoprint. Van dichtbij ervaar je elke penseelstreek en rafelrandje. Je blijft kijken naar dit gelaagde samenspel van knipsels uit oude boeken, aquarel, potlood en krijt. De voorstelling is geïnspireerd op de natuur; vol textuur en organische vormen.

Werk aan de Muur (uit Haarlem) maakt in samenwerking met fotografen en kunstenaars kunstprints op maat. Je kiest zelf de maat (vanaf 20 cm) en het materiaal (o.a. canvas, hout, fotoprint – met of zonder lijst). Je bestelt deze kunstprint op de website van Werk aan de Muur, waarna zij de print voor jou op maat maken en opsturen.

Bekijk al mijn werken op Werk aan de Muur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Print: Vergankelijkheid” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Close