Pakje Kunst

5,50

In de Pakje Kunst automaat in Galerie Café de Leidse Lente in Leiden kun je een Pakje Kunst van mij aantreffen. Je kunt een Pakje Kunst ook online kopen voor €5,50 (incl. verzenden) via pakjekunstleiden@gmail.com. Welke je krijgt, dat is een verrassing!

Categorieën: , Tag:
Pinterest

Beschrijving

Met de ‘verhalen van de aarde’ als inspiratiebron maak ik abstracte, sprookjesachtige landschapjes. Deze mini kunstwerkjes van ongeveer 6×9 cm groot zijn geschilderd met gemengde techniek op mooi, stevig aquarelpapier. Ze zijn voorzien van een ophanghaakje dus je kunt het kunstwerkje direct aan de muur hangen of kijk hier voor een leuke inlijsttip.

Over Pakje Kunst

Pakje Kunst® is een bijzonder initiatief waarbij oude mechanische sigarettenautomaten mini kunstwerkjes van lokale kunstenaars bevatten. De kunstwerkjes zitten random in het automaat, dus het is een verrassing welke kunstenaar je treft. Een Pakje Kunst trek je uit nieuwsgierigheid, als cadeautje of als verzamelobject. Een unieke kans om voor een klein bedrag een echt kunstwerkje te kopen! Een Pakje Kunst kost €4,00 (twee 2-euro munten).

Adres
Galerie Café de Leidse Lente
Haagweg 4, Leiden

Vorige edities

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakje Kunst” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Struinkunst © Copyright 2021
Close