Changing landscapes (Collectie)

240,00

Wat als wij niet alleen invloed hebben op ons landschap, maar ons landschap ook op ons? Wat doen stenen dan met mensen? Hoe beïnvloedt de aanblik van zacht wuivend gras ons gemoed? Hoe gedragen we ons in een wereld van beton?

Deze vier kunstwerken met het thema ‘Transformation’ maakte ik voor de expositie Little Art bij CaroArtGallery in Deventer (juli-augustus 2023).

Ontdek het verhaal achter deze collectie

Prijs: Per stuk
Buitenmaat: 20×20 cm
Materiaal: gemengde techniek op doek
Verzending: pakketpost, €5,00 per bestelling

Artikelnummer: N/B Categorie: Tag:
Pinterest

Beschrijving

In het echt nog mooier

Ineke bezocht de expositie en schreef er deze blogpost over.

Ineke: “We zagen vanmorgen 3 struinkunstwerkjes en 1 oranje stip. Gefeliciteerd met de verkoop van één van jouw kunstwerken. We zijn naar CaroArtGallery geweest, omdat ik jouw werk zo graag een keer live wilde zien. En, je vertelde zo enthousiast over deze expositie. Wat ziet jouw werk er in het echt heel anders uit dan op jouw site en in jouw nieuwsbrief. Echt heel erg mooi, heel ‘levend’. We hebben trouwens ook met bewondering en verwondering naar het werk van de andere kunstenaars gekeken. Naast het bekijken van alle kunstwerken, hebben we ook uitgebreid met de eigenaresse gesproken. Dat was ook erg leuk. Met het voornemen toch vaker kunst in een gallery te gaan bekijken, keerden we na een uitgebreide lunch in Deventer huiswaarts. Ik hoop echt dat ik jouw kunstwerken vaker live mag aanschouwen en houd jouw nieuwsbrieven goed in de gaten.”

Changing landscapes, changing people, changing…

In deze serie onderzoek ik de invloed van de mens op ons landschap en de invloed van ons landschap op ons. In een tijdperk van graven, bouwen, vernietigen, verdrijven en uitstoten is het tijd om ons af te vragen in wat voor landschap we willen leven. Welke verhalen willen wij nalaten?

Ik gebruikte oude schilderdoeken als basis. Ik verknipte ze, keerde ze om, zette ze opnieuw op een frame, voegde aquarel, boekpapier en handgeweven elementen toe. Elk kunstwerk bestaat uit vele lagen, meerdere technieken en elementen van handgeweven textiel. Laag voor laag transformeerde ik het oude naar een nieuwe, steeds zachtere, weg…

Hier lees je meer over deze collectie en de creatieve weg ernaar toe.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Changing landscapes (Collectie)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Close