Welkom bij Struinkunst

291

Welkom op mijn nieuwe website Struinkunst, waar ik schrijf over kunst, creativiteit en art journaling geïnspireerd op de natuur. Het eerste zaadje voor Struinkunst werd geplant toen ik vorig jaar tijdens een retraite heel hard heb nagedacht over waar ik heen wilde met mijn creativiteit. Daar besefte ik hoe belangrijk mijn schetsboeken voor mij (en mijn kunst) zijn. In plaats van mijn schilderijen te zien als het eindresultaat, ben ik mijn schetsenboeken en art journals – het proces – gaan waarderen. De natuur en ons landschap is mijn grote inspiratiebron. Ik zag in dat ik mijn schetsboeken altijd al combineer met mijn andere passie: struinen door de natuur. En zo werd de naam Struinkunst geboren.

Creativiteit is een keuze, geen gave

Op Stuinkunst wil ik jou, lieve lezer, inspireren om ook een schetsboek of art journal te starten en om de natuur in te gaan, op zoek naar inspiratie. Ik hoop dat ik je kan helpen creatief te zijn, dat ik je anders kan leren kijken en dat ik je kan aansporen om je schetsboek als creatieve uitlaatklep te gebruiken. Je hoeft hier geen Kunst met een grote K te maken, het gaat om het proces en vooral het plezier van creatief bezig zijn.

Waar te beginnen?

Of kies wat je wil doen:

Art journaling Fotografie Mindfulness Mixed media Naar buiten Printen Schilderen Sieraden maken Struinen met kids Tekenen Textiel Urban sketching

Struinkunst volgen

  • Wil je exclusieve achtergrondverhalen en tips ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief
  • Op Instagram en Facebook geef ik (struin)kijkjes achter de schermen.
  • Heb je een vraag? Neem gerust contact op of stel je vraag in het opmerkingenveld hieronder.

Ik wens je veel kijk-, lees-, en tekenplezier.

liefs, Lisette Marije

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Struinkunst © Copyright 2020. All rights reserved.
Close