Herinneringen bewaren in je schetsboek in Onkruid Magazine

19 december 2023

Leuk nieuws! In Onkruid Magazine december/januari staat weer een artikel van mij. Dit keer vertel ik over het vastleggen van herinneringen in je schetsboek, met vooral veel voorbeelden en foto’s uit mijn eigen schetsboeken. En er is meer Onkruid nieuws, want vanaf februari verzorg ik een vaste DIY rubriek in Onkruid Magazine met in elke editie een mooie zelfmaker of tekenoefening, geïnspireerd op de natuur…

Bestel Onkruid Magazine

Eerder schreef ik voor Onkruid over traag leven vol verwondering, dit artikel vind je in de juni/juli 2023 editie en de Oefening in anders kijken vind je hier op Struinkunst.

Ps. In de Struinmail van november deelde ik extra, exclusieve kijkjes in mijn schetsboek. Wil je ook dit soort extraatjes in je mailbox? Schrijf je hier in voor Struinmail.

Lisette (Struinkunst) schrijft over creativiteit, educatie, cultuur, zingeving, groen en duurzaamheid. Zoek je een creatieve contentmaker of wil je op een andere manier samenwerken met Struinkunst? Kijk bij samenwerken of neem contact op.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte: 1 MB. Dit kun je uploaden: afbeelding. Bestand hier neerzetten

Like
Close
Close