Reportage van mijn atelier in In Her Studio Magazine

20 november 2023

In opdracht van het Amerikaanse In Her Studio Magazine, editie Winter 2024, maakte ik een reportage van mijn atelier en mijn creatieve proces. Voor het artikel kreeg ik de vrije hand, dus alle teksten en foto’s zijn van mij. Het artikel telt maar liefst 10 pagina’s, waarin ik vertel over mijn nieuwe atelier, mijn creatieve werkwijze, de keuzes die ik maak voor mijn werkplek en de twijfels die bij het creatieve proces horen. Ik ben behoorlijk trots dat dit unieke magazine mijn werk heeft opgepikt en op het artikel dat ik voor hen mocht schrijven.

Mixed media art journaling in schetsboek

Over In Her Studio Magazine

In dit magazine van maar liefst 160 pagina’s geven meer dan twintig creatieve vrouwen een kijkje in hun creatieve plek. Ze vertellen over waar en hoe ze creëren en ze delen tips, adviezen en overwegingen. Met hun verhaal krijg je volop inspiratie en ideeën voor jouw eigen atelier of creatieve werkplek!

Hier kun je het magazine inzien en bestellen.

Meer kijkjes in mijn atelier

Vind je het leuk om nog meer te zien van mijn atelier? In dit artikel deel ik extra foto’s en verhalen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte: 1 MB. Dit kun je uploaden: afbeelding. Bestand hier neerzetten

Reacties

 1. Wat een fijne berichten weer.
  Alles gelezen en ik word er blij van.
  Wat een fantastisch atelier heb je nu.
  En vooral gefeliciteerd met de diverse publicaties.

  1. Lisette Lisette Author says:

   Dankjewel, Nel! En wat leuk om te horen dat je zo geniet van de Struinmail nieuwsbrief 🙂

Like
Close
Close