Art journal prints

1.9K

Regelmatig krijg ik de vraag of ik pagina’s uit mijn art journals wil verkopen. Omdat deze te dierbaar voor me zijn, besloot ik om kunstwerkjes uit mijn schetsboeken van heel dichtbij te fotograferen. Zo wordt het kleine heel groots en komen ze helemaal tot hun recht, uitvergroot op canvas of fotoprint. Een gelaagd samenspel van papier uit oude boeken, aquarel, potlood en krijt. Je koopt deze prints bij Werk aan de Muur. Je kiest zelf het formaat en het materiaal.

In de close ups wordt zoveel zichtbaar; de penseelstreken, de krijtachtige structuren en zelfs de vezels van het papier

Over Werk aan de Muur

Werk aan de Muur (uit Haarlem) maakt artprints op o.a. papier, canvas en zelfs hout. Je kiest zelf de maat (vanaf 20 cm), het materiaal en optioneel een lijst. De prijzen (vanaf €35,-) zijn inclusief verzending.

Op www.struinkunst.nl/shop vind je alle prints of kijk op Werk aan de Muur.

Abonneer
Mail mij:
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Like
Close
Close
0
Schrijf een reactiex