Struinkunst bij Werk aan de Muur

4 september 2023

Regelmatig krijg ik de vraag of ik pagina’s uit mijn art journals wil verkopen. Omdat deze te dierbaar voor me zijn, kun je ze – net als mijn natuurfotografie – kopen als print bij Werk aan de Muur. Je kiest zelf de maat en het materiaal.

Art prints & natuurfotografie

In de webwinkel kun je kiezen uit natuurfoto’s en prints van kunstwerken uit mijn art journals. Van dichtbij gefotografeerd en uitvergroot op canvas komen ze helemaal tot hun recht en wordt het kleine heel groots.

Bekijk de collectie

In de close ups zie je veel meer details; de penseelstreken, krijtachtige structuren en zelfs de vezels van het papier.

Over Werk aan de Muur

Werk aan de Muur (uit Haarlem) maakt in samenwerking met kunstenaars artprints op o.a. papier, canvas en zelfs hout. Je kiest zelf de maat (vanaf 20 cm), het materiaal en optioneel een lijst. De prijzen (vanaf €35,-) zijn inclusief verzendkosten.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Like
Close
Close