Struinkunst aan de muur

1.7K

Omdat ik regelmatig complimenten krijg over mijn foto’s, heb ik ze als print op Werk aan de Muur gezet. Vervolgens kwam ik op het lumineuze idee om mijn struinkunstwerkjes van dichtbij te fotograferen. Wat een vondst! Ik zeg altijd ‘Mijn kunst nodigt uit om van heel dichtbij te bekijken’. Op deze manier wordt het kleine, heel groots!

op de close ups wordt zoveel zichtbaar; de penseelstreken, de krijtachtige structuren en zelfs de vezels van het papier

Over Werk aan de Muur

Werk aan de Muur (uit Haarlem, dus hartstikke Hollands #vindikbelangrijk) maakt fotoprints op o.a. papier, canvas en zelfs hout. Het handige is dat je zelf de maat (vanaf ongeveer 20×20 cm) en het materiaal kunt kiezen en naar wens een lijst. De prijzen (vanaf €29,-) zijn inclusief verzending.

Op www.struinkunst.nl/shop vind je mijn foto’s en schilderijen of ga direct naar Werk aan de Muur.

Houd me op de hoogte van nieuwe reacties
Mail mij:
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Like
Close
Close