Sponsor Struinkunst

Sponsor Struinkunst

Geniet je van mijn verhalen en kunstlessen? Je kunt me op verschillende manieren steunen, zodat ik zoveel mogelijk mensen kan aanzetten tot creativiteit en liefde voor de natuur. Dankjewel! ♡

  • Reageer op artikelen (ja echt! Zoekmachines zijn – net als ik – dol op interactie)
  • Schrijf een review
  • Koop een kunstwerk of print
  • Klik op linkjes met een * (zie de uitleg hieronder)
  • Voor de echte fans: Doneer via Petje af

Links met een *

De links met een * zijn affiliate links. Als jij op zo’n link klikt en iets bestelt, krijg ik een kleine vergoeding. Jij betaalt daarvoor niks extra’s (je krijgt wel een tijdelijke cookie op je device) en ik gebruik inkomsten om wat van de kosten van deze website te dekken. Onafhankelijke en betrouwbare informatie staat voorop! Ik verwijs alleen naar producten en organisaties waar ik 100% achtersta en ik verwijs ook naar ‘niet-affiliate’ websites.

Waarom ik kies voor affiliate links?
Struinkunst is mijn passieproject, naast mijn werk als freelance tekstschrijver/vormgever. In deze website zit, even los van het schrijven en fotograferen, veel tijd en geld voor hosting, onderhoud en doorontwikkeling. Bij veel blogs moet je betalen voor online programma’s, een abonnement of je door twintig advertenties heen worstelen. Ik wil op Struinkunst gratis inspiratie blijven delen. Daarom kies ik voor affiliate links.

Zo werk ik met affiliate links:
Ik koop iets en denk “Wauw, dit vinden mijn lezers ook leuk!”. Vervolgens schrijf ik er een artikel over en als laatste kijk ik of er een affiliate programma van bestaat. Kortom: ik review niets alleen om de inkomsten (dus wil je samenwerken, dan weet je dat alvast).

Vind je het leuk om meteen te sponsoren?

Winkel via deze banners bij mijn eigen favoriete adressen of doneer via Petje af:

Close
Struinkunst © Copyright 2021
Close