Sponsor

Sponsor Struinkunst

Sommige links op deze website zijn affiliate links. Dat betekent dat als jij op zo’n link klikt en iets bestelt, ik een kleine vergoeding krijg. Jij betaalt daarvoor niets extra’s en ik gebruik deze bescheiden inkomsten om wat van de kosten van deze website en de te reviewen producten te dekken.

Onafhankelijke en betrouwbare informatie staat altijd voorop! Ik verwijs alleen naar producten die ik zelf heb gekocht en waar ik achtersta en ik verwijs ook naar ‘niet-affiliate’ websites.

Waarom ik kies voor affiliate links?
Struinkunst is mijn passieproject naast mijn freelance werk. In deze website zit, even los van het schrijven en fotograferen, veel tijd en geld voor hosting, onderhoud en doorontwikkeling.

Bij veel blogs moet je betalen voor online programma’s, een abonnement of je door twintig advertenties worstelen. Ik wil op Struinkunst zoveel mogelijk gratis informatie blijven delen met mijn lezers. Daarom kies ik voor affiliate links.

Zo werk ik met affiliate links:
Ik koop een boek of product en denk “Wauw, dit vinden mijn lezers ook leuk!”. Vervolgens schrijf ik er een artikel over en pas daarna kijk ik of er een affiliate programma van bestaat. Kortom: ik review niets puur en alleen om de inkomsten (dus wil je samenwerken, dan weet je dat alvast).

Vind je het leuk om meteen te sponsoren? Winkel via deze banners bij mijn eigen vaste adressen:

Close
Struinkunst © Copyright 2021
Close