Tekst, vormgeving & fotografie

Samenwerken?

Laten we samen struinkunst en natuurgeluk delen!

Ik schrijf artikelen voor websites, blogs, boeken, magazines en social media. Mijn schrijfstijl is positief, zonder poespas en toegankelijk voor alle soorten lezers. Als content & communicatie specialist kan ik ook vormgeving en fotografie op me nemen – een mooi totaalpakket van tekst en beeld.

Sinds 2007 werk ik als (freelance) content-en communicatiespecialist voor creatieve ondernemers en maatschappelijk betrokken organisaties. Ik begeef me op het snijvlak van tekst, vormgeving en techniek, vaak in de rol van online (eind)redacteur, content marketeer of vormgever/tekstschrijver. Het vertellen van verhalen, en daarmee lezers raken, is wat mij drijft. Ik help je graag bij het vertellen van jouw verhaal. Jouw creativiteit is mijn uitgangspunt. Samen kijken we hoe mijn kennis, ervaring en creativiteit aansluiten bij wat jij nodig hebt.

Enkele schrijfopdrachten:

Je teksten zijn geweldig en ik lees ze met veel plezier

Alice Pardon
Bekijk meer projecten Naar mijn LinkedIn profiel

Meer weten?

Wil je samenwerken aan een creatief (natuur)project? Ben je op zoek naar een schrijver / vormgever / fotograaf? Of wil je een artikel op Struinkunst (laten) plaatsen? Ik hoor graag van je via onderstaand formulier:

    Creatieve groet,
    Lisette Eisenga

    Close
    Copyright © Lisette Eisenga
    Close