Samenwerken

Struinkunst is een initiatief van ontwerper en tekstschrijver Lisette (Marije). Op Struinkunst schrijf ik over tekenen en schilderen en over creativiteit in het algemeen; altijd geïnspireerd op (struinen in) de natuur. Voor mijn artikelen laat ik me inspireren door de natuur in Nederland; zowel grote natuurgebieden als natuur om de hoek. Mijn teksten zijn positief, toegankelijk en inspirerend vanuit de overtuiging dat elk mens creatief is en enorm veel inspiratie kan vinden in de natuur.

Ben je op zoek naar een tekstschrijver of content specialist? Ik werk graag met je samen!

Met de klant/lezer als uitgangspunt schrijf ik prettige, toegankelijke teksten voor websites, blogs en tijdschriften over creativiteit, duurzaamheid, leefstijl en levenskunst. Geef me een vaag idee of een ruwe tekst en ik maak er een helder verhaal van dat ook nog prettig oogt.

Dit kan ik voor jou betekenen:

  • Artikelen schrijven voor blogs, websites en tijdschriften.
  • Teksten redigeren of herschrijven.
  • Hulp bij het maken van het design en de content van (WordPress) websites.
  • Webredactie van (WordPress) websites.
  • Grafisch ontwerp van websites, brochures, promotiemateriaal, etc.
  • Ontwerp en illustratie, bijvoorbeeld een logo of infographic.

Kennis en ervaring

Ik volgde een grafische opleiding en HBO CMV. Sinds 2007 werk ik voor verschillende bedrijven als webredacteur, communicatie medewerker, content manager en grafisch vormgever. Daarnaast heb ik ervaring als functioneel beheerder; handig als het wat technischer wordt. Voor Forte Creatief schreef ik twee boeken over werken met vilt (Kerst in huis en Vilt & vintage) en in 2019 verscheen een artikel van mijn hand in Handwerken zonder grenzen.

Samenwerken? Neem contact op

Lisette Marije Hoogeveen-Eisenga
lisette [@] struinkunst.nl
06 203 03 979

Close
Struinkunst © Copyright 2020
Close