Samenwerken?

Wat leuk dat je misschien wilt samenwerken. Hier vind je informatie en een aantal voorbeeldprojecten.

Tekst, vormgeving & fotografie

Ik schrijf artikelen voor websites, blogs, boeken, magazines en social media over creatief leven in relatie tot de natuur, zingeving en hergebruik. Mijn schrijfstijl is positief, no nonsens en toegankelijk voor alle soorten lezers. Als content & communicatie specialist kan ik ook vormgeving en fotografie op me nemen – een mooi totaalpakket van tekst en beeld.

Over Lisette

Na een grafische opleiding en CMV Kunsteducatie werk ik sinds 2007 voor creatieve ondernemers en maatschappelijk betrokken organisaties als (freelance) content & communicatie specialist. Ik werk op het snijvlak van tekst, beeld en techniek, vaak in de rol van online eindredacteur, website beheerder, grafisch vormgever of online content marketeer. Het vertellen van verhalen en lezers raken is wat mij drijft en ik help je graag bij het vertellen van jouw verhaal. Jouw creativiteit is daarbij mijn uitgangspunt. Samen kijken we hoe mijn kennis, ervaring en creativiteit aansluiten bij wat jij nodig hebt.

Projecten:

Je teksten zijn geweldig en ik lees ze met veel plezier

Alice Pardon

Neem contact op

Wil je samenwerken aan een creatief (natuur)project? Ben je op zoek naar een schrijver / vormgever / fotograaf? Of wil je een artikel op Struinkunst (laten) plaatsen? Ik hoor graag van je. Neem contact op via onderstaand formulier of via WhatsApp (button rechtsonder).

    Creatieve groet,
    Lisette Eisenga

    Close
    Close