Samenwerken

Lisette vertelt verhalen in woord en beeld

Heb jij hart voor mens en natuur en wil je samenwerken op Struinkunst.nl? Of ben je op zoek naar een creatieve schrijver / contentmaker voor jouw website of uitgave? Ik werk graag met je samen!

Met 15 jaar ervaring in communicatie, online redactie en grafisch vormgeving help ik creatieve ondernemers en maatschappelijk betrokken organisaties bij het verwoorden van hun boodschap in woord en beeld. Ik werk op heel diverse terreinen. Bijvoorbeeld bij de realisatie en doorontwikkeling van websites, het schrijven van teksten, product-en natuurfotografie, vormgeving en soms help ik anderen om hun schrijfstijl of hun kennis van Adobe verder te ontwikkelen.

Meer weten?

Kan ik je helpen bij jouw communicatie? Wil je sparren over een nieuw project? Of zie je mogelijkheden om op Struinkunst.nl samen te werken? Ik hoor het graag via onderstaand formulier of via WhatsApp.

  Kennis en ervaring

  Ik volgde een grafische opleiding, HBO CMV en cursussen Journalistiek, Online marketing en Conversieoptimalisatie. Sinds 2007 werk ik voor verschillende organisaties binnen de culturele sector als (freelance) webredacteur, online eindredacteur, communicatie- en contentspecialist en grafisch vormgever.

  Mijn eerste blog (over handwerken, 2009-2018) werd gelezen door ruim 12.000 bezoekers per maand en was de aanleiding voor twee boeken voor Forte Creatief en artikelen voor Handwerken zonder Grenzen en Maak Magazine.

  Ik schrijf ook voor: De Wilde School en Hebban.

  Close
  Close