Samenwerken

Tekst, vormgeving & fotografie

Laten we samen creativiteit en natuurgeluk delen!

Wat leuk dat je misschien wil samenwerken. Naast schrijven voor Struinkunst, ontwikkel ik artikelen voor websites, blogs, boeken, magazines en social media. Ik werk op het snijvlak van tekst, vormgeving & fotografie en help je graag bij het vertellen van jouw verhaal. Jouw creativiteit is mijn uitgangspunt. Samen kijken we hoe mijn kennis, ervaring en creativiteit aansluiten bij wat jij nodig hebt.

Zoek je een creatieve contentmaker of tekstschrijver op het vlak van creativiteit, educatie, zingeving, groen of duurzaamheid? Of wil je een artikel op Struinkunst laten schrijven om jouw product of dienst uit te lichten? Informeer naar de mogelijkheden en tarieven.

Voorbeelden van opdrachten:

Mijn achtergrond

Sinds 2007 werk ik als (freelance) content-en communicatiespecialist voor creatieve ondernemers en maatschappelijk betrokken organisaties, vaak in de rol van (online) redacteur, content marketeer, contentmaker of communicatieadviseur. Bloggen doe ik sinds 2009 (tot 2018 over handwerken voor 12.000+ lezers en sinds 2020 op Struinkunst voor 3.000+ lezers). Het vertellen van verhalen in woord en beeld, en daarmee lezers raken en inspireren, is wat mij drijft. Mijn schrijfstijl is positief, zonder poespas en toegankelijk voor alle soorten lezers.

Bekijk meer projecten Naar mijn LinkedIn profiel

Je teksten zijn geweldig en ik lees ze met veel plezier

Alice Pardon

Neem contact op

Zoek je een creatieve schrijver, vormgever en/of fotograaf? Wil je een artikel op Struinkunst (laten) plaatsen? Of wil je samenwerken aan een creatief (natuur)project? Ik hoor graag van je!

    Creatieve groet,
    Lisette Eisenga

    Close
    Close