Samenwerken

Mijn missie is het vertellen van verhalen, in woord en beeld. Ik help je graag bij het vertellen van jouw verhaal.

Met 15 jaar ervaring in (online) communicatie, web- en eindredactie en grafisch vormgeving help ik creatieve ondernemers en maatschappelijk betrokken organisaties bij het schrijven van hun (online) teksten, het beheer en de (door)ontwikkeling van hun websites en de vormgeving van hun (online) advertenties, boeken en brochures. Geef me een ruwe tekst of een vaag idee en ik maak er een helder verhaal van dat ook nog prettig oogt.

Ben je op zoek naar een creatieve schrijver / contentmaker en heb jij hart voor mens en natuur?

Dit kan ik voor jou betekenen:

 • Artikelen schrijven voor blogs, websites of tijdschriften.
 • Teksten redigeren of herschrijven.
 • (Eind)redactie van websites, brochures en tijdschriften.
 • Communicatieadvies m.b.t. online marketing en websiteontwikkeling.
 • Product-en natuurfotografie.
 • Grafisch ontwerp en dtp van (online) advertenties, brochures, magazines, promotiemateriaal, etc.

Neem contact op

Kan ik je helpen bij het ontwikkelen van jouw online of offline content? Wil je sparren over nieuwe projecten? Of zie je mogelijkheden om op struinkunst.nl samen te werken? Neem contact op via onderstaand formulier of via WhatsApp.

  Kennis en ervaring

  Ik volgde een grafische opleiding, HBO CMV en cursussen Journalistiek, Online marketing en Conversieoptimalisatie. Sinds 2007 werkte ik achtereenvolgens als webredacteur, communicatiemedewerker, eindredacteur en contentspecialist/grafisch vormgever. In 2020 sloeg ik mijn vleugels uit en startte ik voor mezelf als schrijver, communicatieadviseur en contentspecialist.

  Mijn eerste blog (over handwerken) trok ruim 12.000 lezers per maand en was de aanleiding voor boeken en artikelen voor Forte Creatief en Handwerken zonder Grenzen. Struinkunst (sinds 2020) is mijn nieuwe passieproject naast mijn freelance werk. Op Struinkunst schrijf ik over creativiteit in relatie tot natuur en zingeving. Voor mijn artikelen laat ik me inspireren door de natuur in Nederland. Mijn teksten zijn positief, toegankelijk en inspirerend vanuit de overtuiging dat elk mens een enorm (creatief) potentieel heeft.

  Enkele opdrachtgevers: de Wilde School, Het Filiaal theatermakers, Cultuur & School Utrecht, Diezijner, Handwerken zonder grenzen, Forte Creatief en Maak Magazine.

  Close
  Close