Reviews

Vanochtend bij de kraam van Lisette meegedaan met het spontaan tekenen/kleuren. Door 1 lijn zag ik er een mannenkop in en thuisgekomen kwamen de woorden erbij. Lisette, je bent zelfs na afloop inspirerend.

Marisca van der Eem
03/07/2022

Jeannet stuurde mij deze mooie digitale kaart met toepasselijke spreuk naar aanleiding van een van mijn Struinmails. Ze schreef: “Ik vind het van jou zo geweldig dat je je inspiratie deelt met anderen, daarom deze kaart voor jou, ik zag deze tekst, en moest meteen aan jou denken, ik heb er een fotocollage van gemaakt.

Jeannet
01/06/2022

Dank voor de bijzondere workshop buiten in het mooie natuurgebied! Verrassend leuk en zeker aanrader als je eens heel wat anders wilt doen – buiten en creatief!

Patricia
06/12/2021

Heerlijke struinochtend gehad. Met een rugtas vol inspiratie en rust in mn hoofd terug naar huis! Dankjewel!

Femke
23/10/2021

Weer genoten van de nieuwsbrief van lisette. Zo heerlijk zoals ze schrijft en laat zien wat ze en hoe ze creëert , Met vooral de eenvoud van de materialen uit de natuur. Ik zie uit naar de volgende nieuwsbrief, waarin ik altijd weer de al gelezen artikelen ook nog eens lees. Dank Lisette Struinkunst. Leuk!!

Willemien
06/10/2021

Ik volgde Lisette al een tijdje op Instagram vanwege haar mooie stijl en de inspiratie die ik daardoor krijg. Dat laatste was vooral waarom ik me voor de Struinworkshop had aangemeld. Soms kan het goed zijn om even helemaal los te zijn van wat je zelf weet en hoe je de dingen altijd doet en

Lisette Geel
04/09/2021

Zo prachtig! Dit kunstwerk raakte me meteen, als een herinnering aan die wezenlijke bron diep in onszelf… Ik heb het gekocht, zodat het me elke dag kan inspireren om die bron te koesteren én om de creativiteit te laten stromen. De ontvangst per post was echt een cadeau: met liefde en aandacht verpakt en verzonden.

Amber
26/08/2021

Lisette neemt je mee, van de paden af, letterlijk en figuurlijk laat ze je kennis maken met nieuwe technieken en een andere manier van kijken naar je omgeving. Het was een fijne, relaxte en inspirerende ochtend! Dank je wel, Lisette. Tot de volgende keer.

Margot
16/08/2021

Door de duinen struinen met Lisette is net zo ontspannend als het klinkt. Super relaxed! En passant deelt ze kennis, en laat ze je technieken en materialen ontdekken. Ik heb op die manier veel geleerd over mijn eigen voorkeuren, mijn uitdagingen en uiteindelijk ook mijn eigen stijl. Lisette, bedankt en tot ziens!

Hedda
08/08/2021

Lisette neemt de tijd voor uitleg, oefenen met basistechnieken en om de omgeving op je in te laten werken. Leerzaam maar vooral ook ontspannend, een workshop met Lisette gun je iedereen!

Hilde
04/08/2021

Lieve Lisette, het is altijd zo fijn om rond te kijken op jouw website. Je adviezen en oefeningen helpen mij enorm bij het starten van een nieuwe tekening. En je eigen werk vind ik zó mooi, ik kan er uren naar blijven kijken.

Marieke B
26/07/2021

Hoi Lisette, leuk dat ik opnieuw met je kennis maak via Struinkunst, weer een andere kant van jouw creativiteit. Ik geniet van je blogs over kunst en natuur. Zelf schilder ik al een hele tijd met een vrij brede belangstelling. Ik herken veel van jouw interesses. Leuk hoor!

Christien
01/06/2021

Ik krijg hier weer zoveel zin van om te gaan tekenen 😍 en weet je wát… ik ga het gewoon doen ook 🥳😁

Zelfmakert
08/05/2021

ik geniet van je werk en je inspireert me. dus ook weer eens met papier en verf aan de gang gegaan en ik heb je als inspiratiebron genoemd op mijn blog: www.fluweelbloem.nl

Marisca
14/04/2021

Wat enorm leuk en tof dat mijn boek je inspireerde tot het maken van zulke mooie tekeningen. Prachtig! Veel dank!

Eva Vriend
02/02/2021

Al een tijd had ik mijn oog laten vallen op de schilderijen van de serie Blossom. Zulke mooie kleuren! Inmiddels ben ik de trotse en blije eigenaar van: At the lake, Garden delight en Power. Uitgezocht op het beeld maar ook de betekenis die Lisette Marije er aan gaf.
Ze staan ingelijst op

Marijne
08/12/2020

Dit was super. Lisette is een ontzettend fijne docent en de Amsterdamse Waterleidingduinen een toplocatie. Door eerst een stukje de prachtige natuur in te wandelen, kom je al voordat je een potlood vastpakt in de perfecte ontspannen sfeer: weg van het dagelijkse leven. Zo min mogelijk op de paden wandelend (daar word ik blij van!)

Eline
16/09/2020

Op zaterdag 12 september was het zover… stevige wandelschoenen aan, rugzak mee, gevuld met een flesje water en wat lekkers: ik was klaar voor de workshop Bomen tekenen onder leiding van Lisette. Ik verheugde me extra omdat ik bij mijn eerste poging, de laatste zaterdag van augustus, niet meer mee kon, de groep was al

Marisa Jansen-Miglioli
16/09/2020

Dank voor je inspirerende nieuwsbrief en website. Het ontbreekt mij aan LEF en ik wil jouw tips gebruiken om ‘gewoon’ aan de slag te gaan. Ik wil je laten weten dat ik me door je website opnieuw uitgedaagd voel om de lat anders te leggen. Het hoeft geen Kunst te zijn, als ik maar weer

05/05/2020

Schrijf ook een review ♡

Verplicht veld

rating fields
Close
Close