Gehaakte randen aan papier

897

Onder invloed van Struinkunst wordt mijn kunst steeds struiniger. Ik ontdek nieuwe manieren om materialen met elkaar te combineren, het liefst zonder lijm. Borduren, haken, nagelen… Het is een groot, heerlijk avontuur.

Zo mooi dat ik jou, lieve lezer, mag inspireren en tegelijk mezelf inspireer om steeds weer een stap verder te gaan in mijn eigen creatieve proces.

Titel met een dubbele betekenis

Ik gaf dit kunstwerk de titel ‘Dieper in de aarde’. Ik koos deze titel – zoals ik dat meestal doe – op gevoel. Ik zie een dode boom in een landschap met daaronder aardlagen. Het staat ook voor het steeds ‘dieper’ gaan in het thema ‘Earth stories’ en de ontwikkeling van mijn eigen creatieve proces.

Toen ik het een vriendin liet zien, zei ze “Ik zie er een ingezwachteld kindje in”. Bizar toch? Dat was niet bewust, gelukkig ook niet gebaseerd op mijn eigen ervaring. Puur toeval? Het past in elk geval prachtig bij de titel…

Dit kunstwerkje is inmiddels verkocht

Lees ook:

+ Kleine struinkunst in laagjes
+ Earth stories
+ Struinkunst in ’t Overbosch


Like of reageer op dit artikel:
Houd me op de hoogte van nieuwe reacties
Mail mij:
guest
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Angie
Angie
10 maanden geleden

Wat mooi gemaakt! Liefs!

Lisette Marije
10 maanden geleden
Antwoord aan  Angie

Dankjewel Angie!

Like
Close
Close