Prikbord

Door lezers

PRIKBORD

Struinkunst gaat over verwonderen, creëren én delen. Hier vind je reviews van lezers en creaties die lezers delen via de reacties op artikelen, Instagram en dit prikbord. Let’s create!

Wat een surprise!! Ik ontving vandaag een pakketje Struinpost van Lisette. Ik was ontroerd dit cadeautje te mogen ontvangen en zéker blij met de inhoud. Wat een liefde is er in gestoken. Dank je wel Lisette. Je bent zo’n mooi basic mens en een geweldige struinkunstenaar én inspirator. Ik geniet iedere keer weer van je berichten en tips. Soms lees ik het alleen aandachtig en laat me verwonderen en soms gebruik ik je tips en ideeën in mijn eigen werkjes. Het is heerlijk om je te volgen. Hartelijke groet Willemien

willemien
23/09/2022

Op Inchies – Inchies van Willemien

17/09/2022

Vandaag weer eens heerlijk door je struinkunst en website gewandeld. En iedere keer ontdek ik weer wat, wat ik leuk vind en waar ik ook iets mee kan. Toch te warm om buiten te zijn, dus ik mag heerlijk binnen zijn en fröbelen aan mijn werktafel. Kaarten maken doe ik al jaren, en ik bewaar ook allerlei dingetjes, ‘ongeschikte’ werkjes, snippertjes, lapjes, ondergrondjes. enz enz. Ongelooflijk wat ik allemaal in die dozen heb verzameld🤣 Dus tijd om weer een paar kaarten te maken met restjes. Ik ga weer verder lezen op je site. En volgende keer inches maken! groetjes Willemien

Willemien
05/09/2022
Avatar

Hi Lisette, Ik ontdekte tijdens mijn vakantie je homepage en loop sindsdien niet meer zonder mijn travel art kit het huis uit. Erg blij met de inspiratie die ik door jou heb opgedaan. Had even zin om dat gewoon even te laten weten. Veel groeten, Stefanie

Stefanie
22/08/2022
Avatar

Ha, ik ben de blije bezitter van Moonstone en geniet er elke dag van. Dankjewel Lisette!

Jenny
21/08/2022
Avatar

Ik heb een leuk struinkunstwerkje uit Leiden van jou 😍 de papiertjes erbij vond ik superleuk!

Jeannet
15/07/2022

Vanochtend bij de kraam van Lisette meegedaan met het spontaan tekenen/kleuren. Door 1 lijn zag ik er een mannenkop in en thuisgekomen kwamen de woorden erbij. Lisette, je bent zelfs na afloop inspirerend.

Marisca van der Eem
03/07/2022

Naar aanleiding van jou struinkunstjes en mijn eigen gestruin al heel mijn leven, heb ik ook een klein struinkunstje gemaakt 🙂 Met zelf gesponnen wol, geverfd met fluitenkruid.

Jeannet
02/06/2022

Ik vind het van jou zo geweldig dat je je inspiratie deelt met anderen, daarom deze kaart voor jou, ik zag deze tekst, en moest meteen aan jou denken, ik heb er een fotocollage van gemaakt. Lieve Lisette, dank weer voor je inspiratie, altijd fijn om te lezen.

Jeannet
01/06/2022
Drum beschilderd met zelfgemaakte verf van as

Op Zelf aquarelverf maken – Drum beschilderd met zelfgemaakte aquarelverf.

Casper
29/01/2022
Avatar

Dank voor de bijzondere workshop buiten in het mooie natuurgebied! Verrassend leuk en zeker aanrader als je eens heel wat anders wilt doen – buiten en creatief!

Patricia
06/12/2021
Concertina schetsboekje van Marianne

op Review Seawhite chunky – Zooo leuk dit inkijkje in jouw schetsboek, je observaties maar ook waarom je een schetsboek fijn vind of niet. Ik heb wel een vraag met welke pen teken je? Ik doe er een foto bij van een deel van mijn schetsboek gemaakt tijdens een midweekje in de natuur. In heb een zelfgemaakt concertina boekje gebruikt.  

Marianne
25/11/2021
Avatar

Heerlijke struinochtend gehad. Met een rugtas vol inspiratie en rust in mn hoofd terug naar huis! Dankjewel!

Femke
23/10/2021

Op Instagram – Vanochtend een mooie workshop gedaan. Al struinend en tekenend door de Amsterdamse Waterleidingduinen getrokken. Nooit eerder had ik “zo maar” zitten tekenen in de natuur, maar met de geweldige aanwijzingen van Lisette van @struinkunst ging het best goed. Veel geleerd en mooie inspiratie opgedaan. Dat smaakt naar meer.

Charlotte
23/10/2021
Avatar

Weer genoten van de nieuwsbrief van lisette. Zo heerlijk zoals ze schrijft en laat zien wat ze en hoe ze creëert , Met vooral de eenvoud van de materialen uit de natuur. Ik zie uit naar de volgende nieuwsbrief, waarin ik altijd weer de al gelezen artikelen ook nog eens lees. Dank Lisette Struinkunst. Leuk!!

Willemien
06/10/2021
Foto slakje

Op Struinmomentjes zomer 2021 – Ik deel een momentje uit mijn tuin. Om de dauwdruppels te fotograferen had ik mijn macrolens uitgehaald. Al speurend kwam ik dit puberslakje tegen. Hoe ik soms ook verwens, slakken zijn prachtige beestjes. De kleintjes al helemaal, die zijn bijna doorzichtig.

Charlotte
14/09/2021
Avatar
Ik volgde Lisette al een tijdje op Instagram vanwege haar mooie stijl en de inspiratie die ik daardoor krijg. Dat laatste was vooral waarom ik me voor de Struinworkshop had aangemeld. Soms kan het goed zijn om even helemaal los te zijn van wat je zelf weet en hoe je de dingen altijd doet en je laten verrassen. De Struinworkshop heeft me dat gegeven en meer. Na een ochtend struinen en creatief bezig zijn in een gezellig klein groepje was ik opgeladen en liep mijn hoofd over van nieuwe ideeën. Lisette is een fijne vrouw die mooi aansluit bij deelnemers

Lisette Geel
04/09/2021
Avatar

Zo prachtig! Dit kunstwerk raakte me meteen, als een herinnering aan die wezenlijke bron diep in onszelf… Ik heb het gekocht, zodat het me elke dag kan inspireren om die bron te koesteren én om de creativiteit te laten stromen. De ontvangst per post was echt een cadeau: met liefde en aandacht verpakt en verzonden. Dank je wel Lisette!

Amber
26/08/2021
Avatar

Lisette neemt je mee, van de paden af, letterlijk en figuurlijk laat ze je kennis maken met nieuwe technieken en een andere manier van kijken naar je omgeving. Het was een fijne, relaxte en inspirerende ochtend! Dank je wel, Lisette. Tot de volgende keer.

Margot
16/08/2021
Avatar

Door de duinen struinen met Lisette is net zo ontspannend als het klinkt. Super relaxed! En passant deelt ze kennis, en laat ze je technieken en materialen ontdekken. Ik heb op die manier veel geleerd over mijn eigen voorkeuren, mijn uitdagingen en uiteindelijk ook mijn eigen stijl. Lisette, bedankt en tot ziens!

Hedda
08/08/2021
Avatar

Lisette neemt de tijd voor uitleg, oefenen met basistechnieken en om de omgeving op je in te laten werken. Leerzaam maar vooral ook ontspannend, een workshop met Lisette gun je iedereen!

Hilde
04/08/2021

Lieve Lisette, het is altijd zo fijn om rond te kijken op jouw website. Je adviezen en oefeningen helpen mij enorm bij het starten van een nieuwe tekening. En je eigen werk vind ik zó mooi, ik kan er uren naar blijven kijken.

Marieke B
26/07/2021
Avatar

Hoi Lisette, leuk dat ik opnieuw met je kennis maak via Struinkunst, weer een andere kant van jouw creativiteit. Ik geniet van je blogs over kunst en natuur. Zelf schilder ik al een hele tijd met een vrij brede belangstelling. Ik herken veel van jouw interesses. Leuk hoor!

Christien
01/06/2021
F9C0DD66-14B0-434D-96B1-219BEE4A3FB3.jpeg

Op Struinkunstenaar Lisette Platjouw – Dit vind ik zooo mooi, het is vogelpoep op ons terras ik zeg…. Kunst met een grote K

Ada
30/05/2021
Foto merel ei

Op Struinmomentjes zomer 2021 – Hai, ik plaatste deze foto gisteren ook op Instagram. Dit is wat ik gisteren vond in onze moestuin 🙂

Alet
12/05/2021
Avatar

Ik krijg hier weer zoveel zin van om te gaan tekenen 😍 en weet je wát… ik ga het gewoon doen ook 🥳😁

Zelfmakert
08/05/2021
Foto tegenlicht

Op Struinmomentjes – Ik stuur je misschien niet mijn mooiste foto van maart, maar wel een met tegenlicht. Vroeg op een ochtend liepen we een bospaadje omhoog naar een weiland. Ze zo’n stond nog laag en daar voor mij lag een veld vol met zilveren draadjes. Ik ben nog aan het leren fotograferen, dit was het beste voor dat moment.

Charlotte
17/04/2021
Foto kastanje

Op Struinmomentjes– In een oogopslag de ontwikkeling van knop naar blad en bloem van de kastanje.

Marisca
17/04/2021
Avatar

ik geniet van je werk en je inspireert me. dus ook weer eens met papier en verf aan de gang gegaan en ik heb je als inspiratiebron genoemd op mijn blog: www.fluweelbloem.nl

Marisca
14/04/2021

Op Travel art kit in een blikje maken – Hedda stuurde mij deze foto van haar blikje, gemaakt van een oud sigarendoosje met een verhaal.

23/03/2021
Inchies-Ellen-Verlaan.jpg

Op Inchies maken – Ellen stuurde me deze foto van natuurinchies in haar schetsboek.

08/02/2021
Inchies-Eline.jpeg

Op Inchies maken – Eline stuurde me deze foto van deze kleurrijke inchies.

02/02/2021
Avatar

Wat enorm leuk en tof dat mijn boek je inspireerde tot het maken van zulke mooie tekeningen. Prachtig! Veel dank!

Eva Vriend
02/02/2021

Soft feelings – Mixed media met gevonden materiaal, foto veer schelp en breisel. Voor mij de maand januari, licht van kleur en gevoel, zacht ontwaken en wachtend op wat komen gaat

27/01/2021

Dit is een pagina uit mijn buitenleporello die ik heb gemaakt aan de hand van een tutorial van Lisette. Ik heb hem helemaal gevuld met buiten gemaakte schetsen!

Mirja
29/12/2020
Avatar

Al een tijd had ik mijn oog laten vallen op de schilderijen van de serie Blossom. Zulke mooie kleuren! Inmiddels ben ik de trotse en blije eigenaar van: At the lake, Garden delight en Power. Uitgezocht op het beeld maar ook de betekenis die Lisette Marije er aan gaf.
Ze staan ingelijst op mijn werkkamer. Met het vele videobellen wilde ik iets moois op de achtergrond. En zo kunnen ook anderen er van genieten.

Marijne
08/12/2020
Avatar
Dit was super. Lisette is een ontzettend fijne docent en de Amsterdamse Waterleidingduinen een toplocatie. Door eerst een stukje de prachtige natuur in te wandelen, kom je al voordat je een potlood vastpakt in de perfecte ontspannen sfeer: weg van het dagelijkse leven. Zo min mogelijk op de paden wandelend (daar word ik blij van!) deelt Lisette haar kennis over het gebied en de natuur. De afwisseling van wandelen en tekenopdrachten is een perfecte opmars, naar het moment waarop je je eigen boom mag kiezen om deze te tekenen. In het gras, op zwaaiafstand van je medecursisten, wissel je je

Eline
16/09/2020
Avatar
Op zaterdag 12 september was het zover… stevige wandelschoenen aan, rugzak mee, gevuld met een flesje water en wat lekkers: ik was klaar voor de workshop Bomen tekenen onder leiding van Lisette. Ik verheugde me extra omdat ik bij mijn eerste poging, de laatste zaterdag van augustus, niet meer mee kon, de groep was al vol. Dankzij het slechte weer toen werd alles naar september verschoven en door een afzegging kreeg ik nog een kans deze zaterdag in september mee te doen! Fantastisch!
Lisette heeft ons langs de prachtige duinen van de Amsterdamse waterleiding laten struinen. Ze heeft het

Marisa Jansen-Miglioli
16/09/2020

Op Instagram – Tekenen in het duin met @struinkunst Heerlijke manier om je zaterdag mee te beginnen!

Leontine
12/09/2020

Op Instagram – Vandaag op pad geweest met @struinkunst voor een workshop bomen tekenen in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Veel geleerd en heerlijk buiten geweest. Door de tips en persoonlijke aandacht van Lisette, voel je je al snel een kunstenaar. En dat voelt best goed😁

Eline
12/09/2020

Op Instagram – De hele week zit mijn hoofd al vol met ideeën om te maken. Helaas door de hoeveelheid komt het er niet uit zoals ik wil. Om mijn hoofd te ordenen moet ik  er
altijd even uit, de natuur in. Hier om de hoek zitten de amsterdamse waterleiding duinen. Een prachtige plek om creatieve ideeen op te doen. Even heerlijk kunnen struinen en tekenen in alle rust tussen de huppelende herten en zingende vogels. Met dank aan de inspiratie van @struinkunst om weer buiten te gaan tekenen. (Meditatief wandelen)

Sander
02/07/2020

Op Instagram – Creativiteit kun je trainen💪🏼. Bijvoorbeeld door minimaal 50 verschillende bloemen te tekenen! Zo leuk om te merken dat er voorbij de blokkades nog zoveel meer zit. Met dank aan @struinkunst

Eline
18/06/2020
Avatar

Dank voor je inspirerende nieuwsbrief en website. Het ontbreekt mij aan LEF en ik wil jouw tips gebruiken om ‘gewoon’ aan de slag te gaan. Ik wil je laten weten dat ik me door je website opnieuw uitgedaagd voel om de lat anders te leggen. Het hoeft geen Kunst te zijn, als ik maar weer Plezier beleef aan wat ik doe. Dus lekker het bos ingaan, struinen, schrijven, tekenen of gewoon rommelen!

05/05/2020

Op Inchies – Inchies van Willemien

17/09/2022

Vandaag weer eens heerlijk door je struinkunst en website gewandeld. En iedere keer ontdek ik weer wat, wat ik leuk vind en waar ik ook iets mee kan. Toch te warm om buiten te zijn, dus ik mag heerlijk binnen zijn en fröbelen aan mijn werktafel. Kaarten maken doe ik al jaren, en ik bewaar ook allerlei dingetjes, ‘ongeschikte’ werkjes, snippertjes, lapjes, ondergrondjes. enz enz. Ongelooflijk wat ik allemaal in die dozen heb verzameld🤣 Dus tijd om weer een paar kaarten te maken met restjes. Ik ga weer verder lezen op je site. En volgende keer inches maken! groetjes Willemien

Willemien
05/09/2022

Vanochtend bij de kraam van Lisette meegedaan met het spontaan tekenen/kleuren. Door 1 lijn zag ik er een mannenkop in en thuisgekomen kwamen de woorden erbij. Lisette, je bent zelfs na afloop inspirerend.

Marisca van der Eem
03/07/2022

Naar aanleiding van jou struinkunstjes en mijn eigen gestruin al heel mijn leven, heb ik ook een klein struinkunstje gemaakt 🙂 Met zelf gesponnen wol, geverfd met fluitenkruid.

Jeannet
02/06/2022

Ik vind het van jou zo geweldig dat je je inspiratie deelt met anderen, daarom deze kaart voor jou, ik zag deze tekst, en moest meteen aan jou denken, ik heb er een fotocollage van gemaakt. Lieve Lisette, dank weer voor je inspiratie, altijd fijn om te lezen.

Jeannet
01/06/2022
Drum beschilderd met zelfgemaakte verf van as

Op Zelf aquarelverf maken – Drum beschilderd met zelfgemaakte aquarelverf.

Casper
29/01/2022
Concertina schetsboekje van Marianne

op Review Seawhite chunky – Zooo leuk dit inkijkje in jouw schetsboek, je observaties maar ook waarom je een schetsboek fijn vind of niet. Ik heb wel een vraag met welke pen teken je? Ik doe er een foto bij van een deel van mijn schetsboek gemaakt tijdens een midweekje in de natuur. In heb een zelfgemaakt concertina boekje gebruikt.  

Marianne
25/11/2021

Op Instagram – Vanochtend een mooie workshop gedaan. Al struinend en tekenend door de Amsterdamse Waterleidingduinen getrokken. Nooit eerder had ik “zo maar” zitten tekenen in de natuur, maar met de geweldige aanwijzingen van Lisette van @struinkunst ging het best goed. Veel geleerd en mooie inspiratie opgedaan. Dat smaakt naar meer.

Charlotte
23/10/2021
Foto slakje

Op Struinmomentjes zomer 2021 – Ik deel een momentje uit mijn tuin. Om de dauwdruppels te fotograferen had ik mijn macrolens uitgehaald. Al speurend kwam ik dit puberslakje tegen. Hoe ik soms ook verwens, slakken zijn prachtige beestjes. De kleintjes al helemaal, die zijn bijna doorzichtig.

Charlotte
14/09/2021

Lieve Lisette, het is altijd zo fijn om rond te kijken op jouw website. Je adviezen en oefeningen helpen mij enorm bij het starten van een nieuwe tekening. En je eigen werk vind ik zó mooi, ik kan er uren naar blijven kijken.

Marieke B
26/07/2021
F9C0DD66-14B0-434D-96B1-219BEE4A3FB3.jpeg

Op Struinkunstenaar Lisette Platjouw – Dit vind ik zooo mooi, het is vogelpoep op ons terras ik zeg…. Kunst met een grote K

Ada
30/05/2021
Foto merel ei

Op Struinmomentjes zomer 2021 – Hai, ik plaatste deze foto gisteren ook op Instagram. Dit is wat ik gisteren vond in onze moestuin 🙂

Alet
12/05/2021
Foto tegenlicht

Op Struinmomentjes – Ik stuur je misschien niet mijn mooiste foto van maart, maar wel een met tegenlicht. Vroeg op een ochtend liepen we een bospaadje omhoog naar een weiland. Ze zo’n stond nog laag en daar voor mij lag een veld vol met zilveren draadjes. Ik ben nog aan het leren fotograferen, dit was het beste voor dat moment.

Charlotte
17/04/2021
Foto kastanje

Op Struinmomentjes– In een oogopslag de ontwikkeling van knop naar blad en bloem van de kastanje.

Marisca
17/04/2021

Op Travel art kit in een blikje maken – Hedda stuurde mij deze foto van haar blikje, gemaakt van een oud sigarendoosje met een verhaal.

23/03/2021
Inchies-Ellen-Verlaan.jpg

Op Inchies maken – Ellen stuurde me deze foto van natuurinchies in haar schetsboek.

08/02/2021
Inchies-Eline.jpeg

Op Inchies maken – Eline stuurde me deze foto van deze kleurrijke inchies.

02/02/2021

Soft feelings – Mixed media met gevonden materiaal, foto veer schelp en breisel. Voor mij de maand januari, licht van kleur en gevoel, zacht ontwaken en wachtend op wat komen gaat

27/01/2021

Dit is een pagina uit mijn buitenleporello die ik heb gemaakt aan de hand van een tutorial van Lisette. Ik heb hem helemaal gevuld met buiten gemaakte schetsen!

Mirja
29/12/2020

Op Instagram – Tekenen in het duin met @struinkunst Heerlijke manier om je zaterdag mee te beginnen!

Leontine
12/09/2020

Op Instagram – Vandaag op pad geweest met @struinkunst voor een workshop bomen tekenen in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Veel geleerd en heerlijk buiten geweest. Door de tips en persoonlijke aandacht van Lisette, voel je je al snel een kunstenaar. En dat voelt best goed😁

Eline
12/09/2020

Op Instagram – De hele week zit mijn hoofd al vol met ideeën om te maken. Helaas door de hoeveelheid komt het er niet uit zoals ik wil. Om mijn hoofd te ordenen moet ik  er
altijd even uit, de natuur in. Hier om de hoek zitten de amsterdamse waterleiding duinen. Een prachtige plek om creatieve ideeen op te doen. Even heerlijk kunnen struinen en tekenen in alle rust tussen de huppelende herten en zingende vogels. Met dank aan de inspiratie van @struinkunst om weer buiten te gaan tekenen. (Meditatief wandelen)

Sander
02/07/2020

Op Instagram – Creativiteit kun je trainen💪🏼. Bijvoorbeeld door minimaal 50 verschillende bloemen te tekenen! Zo leuk om te merken dat er voorbij de blokkades nog zoveel meer zit. Met dank aan @struinkunst

Eline
18/06/2020

Wat een surprise!! Ik ontving vandaag een pakketje Struinpost van Lisette. Ik was ontroerd dit cadeautje te mogen ontvangen en zéker blij met de inhoud. Wat een liefde is er in gestoken. Dank je wel Lisette. Je bent zo’n mooi basic mens en een geweldige struinkunstenaar én inspirator. Ik geniet iedere keer weer van je berichten en tips. Soms lees ik het alleen aandachtig en laat me verwonderen en soms gebruik ik je tips en ideeën in mijn eigen werkjes. Het is heerlijk om je te volgen. Hartelijke groet Willemien

willemien
23/09/2022
Avatar

Hi Lisette, Ik ontdekte tijdens mijn vakantie je homepage en loop sindsdien niet meer zonder mijn travel art kit het huis uit. Erg blij met de inspiratie die ik door jou heb opgedaan. Had even zin om dat gewoon even te laten weten. Veel groeten, Stefanie

Stefanie
22/08/2022
Avatar

Ha, ik ben de blije bezitter van Moonstone en geniet er elke dag van. Dankjewel Lisette!

Jenny
21/08/2022
Avatar

Ik heb een leuk struinkunstwerkje uit Leiden van jou 😍 de papiertjes erbij vond ik superleuk!

Jeannet
15/07/2022
Avatar

Dank voor de bijzondere workshop buiten in het mooie natuurgebied! Verrassend leuk en zeker aanrader als je eens heel wat anders wilt doen – buiten en creatief!

Patricia
06/12/2021
Avatar

Heerlijke struinochtend gehad. Met een rugtas vol inspiratie en rust in mn hoofd terug naar huis! Dankjewel!

Femke
23/10/2021
Avatar

Weer genoten van de nieuwsbrief van lisette. Zo heerlijk zoals ze schrijft en laat zien wat ze en hoe ze creëert , Met vooral de eenvoud van de materialen uit de natuur. Ik zie uit naar de volgende nieuwsbrief, waarin ik altijd weer de al gelezen artikelen ook nog eens lees. Dank Lisette Struinkunst. Leuk!!

Willemien
06/10/2021
Avatar
Ik volgde Lisette al een tijdje op Instagram vanwege haar mooie stijl en de inspiratie die ik daardoor krijg. Dat laatste was vooral waarom ik me voor de Struinworkshop had aangemeld. Soms kan het goed zijn om even helemaal los te zijn van wat je zelf weet en hoe je de dingen altijd doet en je laten verrassen. De Struinworkshop heeft me dat gegeven en meer. Na een ochtend struinen en creatief bezig zijn in een gezellig klein groepje was ik opgeladen en liep mijn hoofd over van nieuwe ideeën. Lisette is een fijne vrouw die mooi aansluit bij deelnemers

Lisette Geel
04/09/2021
Avatar

Zo prachtig! Dit kunstwerk raakte me meteen, als een herinnering aan die wezenlijke bron diep in onszelf… Ik heb het gekocht, zodat het me elke dag kan inspireren om die bron te koesteren én om de creativiteit te laten stromen. De ontvangst per post was echt een cadeau: met liefde en aandacht verpakt en verzonden. Dank je wel Lisette!

Amber
26/08/2021
Avatar

Lisette neemt je mee, van de paden af, letterlijk en figuurlijk laat ze je kennis maken met nieuwe technieken en een andere manier van kijken naar je omgeving. Het was een fijne, relaxte en inspirerende ochtend! Dank je wel, Lisette. Tot de volgende keer.

Margot
16/08/2021
Avatar

Door de duinen struinen met Lisette is net zo ontspannend als het klinkt. Super relaxed! En passant deelt ze kennis, en laat ze je technieken en materialen ontdekken. Ik heb op die manier veel geleerd over mijn eigen voorkeuren, mijn uitdagingen en uiteindelijk ook mijn eigen stijl. Lisette, bedankt en tot ziens!

Hedda
08/08/2021
Avatar

Lisette neemt de tijd voor uitleg, oefenen met basistechnieken en om de omgeving op je in te laten werken. Leerzaam maar vooral ook ontspannend, een workshop met Lisette gun je iedereen!

Hilde
04/08/2021
Avatar

Hoi Lisette, leuk dat ik opnieuw met je kennis maak via Struinkunst, weer een andere kant van jouw creativiteit. Ik geniet van je blogs over kunst en natuur. Zelf schilder ik al een hele tijd met een vrij brede belangstelling. Ik herken veel van jouw interesses. Leuk hoor!

Christien
01/06/2021
Avatar

Ik krijg hier weer zoveel zin van om te gaan tekenen 😍 en weet je wát… ik ga het gewoon doen ook 🥳😁

Zelfmakert
08/05/2021
Avatar

ik geniet van je werk en je inspireert me. dus ook weer eens met papier en verf aan de gang gegaan en ik heb je als inspiratiebron genoemd op mijn blog: www.fluweelbloem.nl

Marisca
14/04/2021
Avatar

Wat enorm leuk en tof dat mijn boek je inspireerde tot het maken van zulke mooie tekeningen. Prachtig! Veel dank!

Eva Vriend
02/02/2021
Avatar

Al een tijd had ik mijn oog laten vallen op de schilderijen van de serie Blossom. Zulke mooie kleuren! Inmiddels ben ik de trotse en blije eigenaar van: At the lake, Garden delight en Power. Uitgezocht op het beeld maar ook de betekenis die Lisette Marije er aan gaf.
Ze staan ingelijst op mijn werkkamer. Met het vele videobellen wilde ik iets moois op de achtergrond. En zo kunnen ook anderen er van genieten.

Marijne
08/12/2020
Avatar
Dit was super. Lisette is een ontzettend fijne docent en de Amsterdamse Waterleidingduinen een toplocatie. Door eerst een stukje de prachtige natuur in te wandelen, kom je al voordat je een potlood vastpakt in de perfecte ontspannen sfeer: weg van het dagelijkse leven. Zo min mogelijk op de paden wandelend (daar word ik blij van!) deelt Lisette haar kennis over het gebied en de natuur. De afwisseling van wandelen en tekenopdrachten is een perfecte opmars, naar het moment waarop je je eigen boom mag kiezen om deze te tekenen. In het gras, op zwaaiafstand van je medecursisten, wissel je je

Eline
16/09/2020
Avatar
Op zaterdag 12 september was het zover… stevige wandelschoenen aan, rugzak mee, gevuld met een flesje water en wat lekkers: ik was klaar voor de workshop Bomen tekenen onder leiding van Lisette. Ik verheugde me extra omdat ik bij mijn eerste poging, de laatste zaterdag van augustus, niet meer mee kon, de groep was al vol. Dankzij het slechte weer toen werd alles naar september verschoven en door een afzegging kreeg ik nog een kans deze zaterdag in september mee te doen! Fantastisch!
Lisette heeft ons langs de prachtige duinen van de Amsterdamse waterleiding laten struinen. Ze heeft het

Marisa Jansen-Miglioli
16/09/2020
Avatar

Dank voor je inspirerende nieuwsbrief en website. Het ontbreekt mij aan LEF en ik wil jouw tips gebruiken om ‘gewoon’ aan de slag te gaan. Ik wil je laten weten dat ik me door je website opnieuw uitgedaagd voel om de lat anders te leggen. Het hoeft geen Kunst te zijn, als ik maar weer Plezier beleef aan wat ik doe. Dus lekker het bos ingaan, struinen, schrijven, tekenen of gewoon rommelen!

05/05/2020

Schrijf ook iets

Wil je een review over Struinkunst schrijven of jouw eigen creatie, gemaakt met de ideeën van Struinkunst, delen? Verstuur je bijdrage via dit formulier:

Strong Testimonials form submission spinner.

Verplicht veld

Close
Close