Pakje Kunst, voorjaar 22

27 mei 2022

Het is weer zo ver! In juni is het Kunstenaar op een rij bij Pakje Kunst Leiden. Hét moment om gegarandeerd een kunstwerkje van jouw favoriete kunstenaar uit het automaat te trekken. Van 15 t/m 21 juni 2022 vind je mijn kunstwerkjes op één rij in het automaat.

Papier, vilt, garen en natuurvondsten

Deze collectie mini kunstwerkjes, slechts 6×9 cm groot, zijn gemaakt van laagjes gevonden en zelfgemaakte materialen: handgeschept papier, restjes vilt, stukjes uit oude boeken, ornamentjes van klei, gevonden veren en zelfs botjes. Alles liefdevol, steek voor steek, aan elkaar gezet met linnengaren.

Creativiteit doorgeven

In deze editie heb ik een klein extraatje toegevoegd. Om je te inspireren ook aan de slag te gaan met gevonden materialen vind je in het pakje een klein papierpakketje met fragmentjes van boekpagina’s, losse papiertjes en stukjes van mijn oude tekeningen- en onderschilderingen. Wil je hiermee aan de slag gaan, maar niet namaken wat ik doe? In het artikel Vind je eigen stijl leg ik uit hoe je dat doet.

Pakje Kunst kopen

Een Pakje Kunst trek je uit een oude mechanische sigarettenautomaat voor slechts 2x €2,00 munten (gepast meenemen). De Pakje Kunst automaat staat in Galerie Café de Leidse Lente. Het is een unieke kans om voor slechts €4,00 een echt kunstwerkje te kopen.

Als je niet in de gelegenheid bent om naar Leiden te komen, dan kun je voor €5,50 ook een pakje bestellen via pakjekunstleiden@gmail.com. De mensen die live trekken hebben voorrang, aan het einde van de week worden de pakjes die over zijn naar de online bestellers gestuurd.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte: 1 MB. Dit kun je uploaden: afbeelding. Bestand hier neerzetten

Like
Close
Close