Pakje Kunst Leiden

576

Van 2020-2022 kon je mijn kunstwerkjes aantreffen in de Pakje Kunst automaat in Leiden. Omdat ik niet meer in regio Leiden woon, ga ik op zoek naar een nieuwe Pakje Kunst plek in Gelderland. Dus wordt vervolgd…

Een Pakje Kunst trek je uit de oude mechanische sigarettenautomaat voor slechts 2x €2,00 munten. In de automaat zitten geen sigaretten, maar kleine kunstwerkjes, niet groter dan 6×9 cm, van lokale kunstenaars. Let op: het is een verrassing wat je trekt en van welke kunstenaar.

Editie najaar 2022

Het papier van de ondergrond is gemaakt van een oude aquarel met mooie blauw- en paarstinten van de zee. Het oranje garen is een doorvertaling van de hangers Eying on wood. De landschapjes doen me denken aan van die grote, oude palen die je op sommige plekken op het strand ziet staan.

Editie voorjaar 2022

Deze collectie mini kunstwerkjes is gemaakt van laagjes gevonden en zelfgemaakte materialen: handgeschept papier, restjes vilt, stukjes uit oude boeken, ornamentjes van klei, gevonden veren en zelfs botjes. Alles liefdevol, steek voor steek, aan elkaar gezet met linnengaren.

In deze editie heb ik een klein extraatje toegevoegd. Om je te inspireren ook aan de slag te gaan met gevonden materialen vind je in het pakje een klein papierpakketje met fragmentjes van boekpagina’s, losse papiertjes en stukjes van mijn oude tekeningen- en onderschilderingen. Wil je hiermee aan de slag gaan, maar niet namaken wat ik doe? In het artikel Vind je eigen stijl leg ik uit hoe je dat doet.

Editie najaar 2021

Deze kleine kunstwerkjes zijn gemaakt in gemengde techniek (aquarel, potlood, krijt) op mooi aquarelpapier.

struinkunst pakje kunst

Editie voorjaar 2021

Deze collectie bestaat uit dromerige abstracte landschapjes in aquarel en inkt.

Inspirerend? Like, pin of reageer
Mail me als er nieuwe reacties zijn
Mail mij:
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nel
Nel
10 maanden geleden

Ik geniet van wat ik op struinkunst te zien krijg.
Zo verrassend!

Like
Close
Close