Over Struinkunst

Er gaat niets boven struinen in de natuur. Thuiskomen met zakken vol vondsten, een camera vol foto’s en een schetsboek vol ideeën.

Hi, ik ben Lisette – schrijver, fotograaf, kunstenaar, buitenmens, boekenwurm, verzamelaar. De natuur en de verhalen van ons landschap vormen mijn eindeloze inspiratiebron. Tijdens wandelingen maak ik foto’s en schetsen, mijn atelier staat vol natuurvondsten en ik struin in vergeten rommellaatjes naar materialen om te hergebruiken. Van al die inspiratie maak ik laag voor laag een nieuw verhaal.

Op Struinkunst wil ik jou inspireren!

Creativiteit is een keuze, geen gave

Ik moedig je aan om ook de natuur in te gaan, op zoek naar inspiratie en struingeluk. Ik laat je zien hoe je met weinig (vaak zelfgemaakte of hergebruikte) materialen en eenvoudige technieken eindeloze inspiratie vindt in de natuur. Ik hoop dat ik je anders kan leren kijken en dat ik je kan aanmoedigen om perfectionisme los te laten. Want weet je? Creativiteit gaat niet over knap kunnen tekenen of kunst maken met een grote K. Creativiteit gaat over spelen, ontdekken, mislukken (hoera voor kunstkneusjes!) en vooral over plezier hebben van het proces, los van het eindresultaat.

Dus; maak een pot thee, pak je schetsboek, verzamel al je creatieve materialen en… Let’s create!

+ Begin met een art journal
+ Ga mee naar buiten
+ Ontdek alle kunstlessen & DIY
+ Neem een kijkje in mijn schetsboeken
+ Lees alle artikelen op Struinkunst

buiten tekenen

Gezien bij

Over Lisette

Ik volgde een grafische opleiding, CMV Kunsteducatie en diverse cursussen op het gebied van kunst, communicatie en vormgeving. Naast mijn werk als freelance schrijver/vormgever is Struinkunst de plek waar ik buiten de lijntjes mag kleuren en mijn eigen creatieve pad mag volgen. Het mooiste aan het delen van inspiratie vind ik het ‘wauw-ik-kan-dit-ook-moment’, want ik ben ervan overtuigd dat elk mens een enorm creatief potentieel heeft.

Wil je samenwerken aan een creatief (natuur) project? Kan ik je helpen bij het ontwikkelen van content voor jouw website? Of heb je een ander idee om samen te werken met Struinkunst? Kijk dan even hier of neem contact op.

Heb ik je kunnen helpen op je creatieve pad of geniet je gewoon van alle inspiratie? Je kunt me op verschillende manieren steunen ♡

Close
Close