Nieuwe Pakjes Kunst

1.5K

Voor Pakje Kunst Leiden maakte ik deze nieuwe serie (slechts 21 stuks!) Pakjes Kunst. Deze kleine kunstwerkjes, niet groter dan 6×9 cm, zijn gemaakt in gemengde techniek (aquarel, potlood, krijt) op mooi aquarelpapier. De eerste Pakjes Kunst zijn al verkocht. Wil je er ook eentje hebben? Je kunt ze hier kopen voor slechts €4,00 (of €5,50 incl. verzenden).

Inlijsttip

Mijn Pakjes Kunst zijn voorzien van een ophanghaakje, dus je kunt ze meteen aan de muur hangen. Maar nog leuker vind ik het om ze in te lijsten, zoals in het voorbeeld hieronder. Dit lijstje is 10×15 cm, maar je kunt ook een lijst van 13×18 cm kiezen. Ik plakte het kunstwerkje op gekleurd papier. Als je, net als in het voorbeeld, zo’n 3d effect wilt, haal dan het glas uit de lijst en plak het kunstwerkje eerst op een klein stukje karton. Wil je jouw Pakje Kunst niet permanent opplakken, dan kun je ook kneedlijm (buddie) gebruiken.

Over Pakje Kunst

Pakje Kunst® is een bijzonder initiatief waarbij oude mechanische sigarettenautomaten kleine kunstwerkjes van lokale kunstenaars bevatten. De kunstwerkjes zitten random in het automaat, dus het is een verrassing welke kunstenaar je treft. Een Pakje Kunst trek je uit nieuwsgierigheid, als cadeautje of als verzamelobject. Een unieke kans om voor een klein bedrag een echt kunstwerkje te kopen! Hou je niet zo van die gok? Dan kun je een Pakje Kunst ook online bestellen.

Vorige collecties

Winter 2020
Zomer 2020 – uit de collectie Blossom

Like of reageer op dit artikel:
Houd me op de hoogte van nieuwe reacties
Mail mij:
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Like
Close
Close