Nieuw! Struinpost, een cadeautje vol struingeluk

253

Sinds dag 1 van Struinkunst loop ik al met het concept Struinpost in mijn hoofd, maar het wilde maar niet de juist vorm aannemen. Moesten het kunstkaarten worden? Of kleine kunstcadeautjes voor in de webwinkel? Of de naam van mijn nieuwsbrief? Misschien wel met een abonnement erbij, waarmee je Struinpost op je deurmat ontvangt (klinkt nu al vermoeiend!)? Maar dat was het allemaal niet, dus bleef het idee op de plank liggen.

Tot ik een paar dagen terug de nieuwe antwoorden op mijn nieuwsbrief poll weer eens las en zag dat iemand ‘vrede’ had toegevoegd aan de gewenste onderwerpen. Dat intrigeerde me! Want ik schrijf inderdaad veel over verwondering, oog voor het kleine en zachtheid brengen met mijn kunst.

struinpost kunstcadeautje

En toen, pling, had ik het! Mijn kunst begint met struinen, dus hoe leuk is het als het eindresultaat ook gestruind kan worden?! Helemaal gratis. Zomaar wat struingeluk verspreiden.

Dus: Struinpost, een pakketje vol liefs uit mijn atelier en de natuur, door mij achtergelaten om door jou gevonden te worden. Mooi verpakt en telkens anders, afhankelijk van het seizoen en wat ik heb gestruind.

De eerste Struinpost heb ik in augustus verspreid rondom Noordwijk en binnenkort gaan er vijf pakketjes op de post naar nieuwsbriefleden en Instagram volgers. In de Struinmails en via Instagram laat ik weten wanneer ik nieuwe pakketjes Struinpost achterlaat of verloot.

Leuk artikel? Reageer of like:
Houd me op de hoogte van nieuwe reacties
Mail mij:
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Like
Close
Close