Nieuwe mini travel art kit

139

“Maar waar moeten we de bandenplakspullen dan in bewaren?” vroeg manlief toen ik dit blikje in beslag nam. Uh, geen idee, maar dit leuke blikje is voor mij! In mijn etui zit altijd een klein blikje (travel art kit) met wat aquarelverf en als ik extra licht wil wandelen, neem ik alleen zo’n blikje mee. Dit oude bandenplak blikje (volgens mij zit er zelfs nog een guldenprijs op) is net iets groter dan mijn vorige blikje waardoor ik iets meer mee kan nemen.

De inhoud

De inhoud van zo’n blikje pas ik voortdurend aan. He is maar net waar ik op dat moment mee bezig ben. Dit zijn de materialen waar ik op dit moment graag mee werk en die in het blikje zitten:

Tip: ik breek mijn pastels in tweeën. De ene helft doe ik in mijn etui en de ander bewaar ik in mijn atelier. Zo grijp ik nooit mis. Een beetje oneerbiedig misschien, maar breken doen ze meestal toch wel 😉

Verder op de tafel

Ik bestelde ook groene bister en rechtsboven op de foto zie je Khadi papier; handgeschept papier uit India gemaakt van gerecycled katoen. Eerlijk? Ik viel voor de verpakking, het verhaal en de rafelrandjes.

Zodra al die materialen binnenkwamen moest ik ze natuurlijk gelijk uitproberen! Zoals altijd levert dat een vrij hysterisch eerste resultaat op (maar toch een soort boom).

En het Khadi papier?

Na deze eerste kennismaking ben ik wel enthousiast. Ik moet het eerst nog beter testen om er meer over te kunnen zeggen, maar ik ben alvast weg van de mooie gescheurde randjes – dit is denk ik echt het resultaat van het met de hand scheppen, want met zelf scheuren krijg ik nooit zo’n mooi resultaat.

Heb jij al zo’n leuk blikje samengesteld? Of ga jij liever op pad met een etui?

Like, pin of reageer:
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Like
Close
Struinkunst © Copyright 2020
Close