Nieuw op Struinkunst: Prikbord met liefs en moois van lezers

4 oktober 2023

Wat misschien nog niet iedereen weet, is dat je je eigen creaties kunt delen in een reactie bij de kunstlessen op Struinkunst. Omdat ik het zonde vond dat al die mooie lezersbijdragen een beetje verstopt stonden onderaan de kunstlessen, heb ik ze gebundeld op het splinternieuwe prikbord.

> Naar het prikbord

Deel ook jouw struinkunst

Laten we elkaar inspireren! Heb je iets gemaakt met een kunstles op Struinkunst? Deel jouw creatie in een reactie, dan geef ik het een plek op het prikbord. Je mag ook hier een review schrijven en/of een creatie delen. Let’s create!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  1. Ik ben gaan kijken en wat staan er mooie dingen tussen!

    1. Lisette Lisette Author says:

      Echt he? Ik ben zo trots op wat mijn lezers maken en delen โ™ก

Like
Close
Close