IVN Natuurmomentjes

128

Ken je de rubriek ‘Natuurmomentje’ van IVN? In deze serie lees je de mooiste natuurmomentjes van IVN’ers uit Noord-Holland. Ik ben dan ook supertrots dat ik gevraagd werd voor een interview

IVN laat jong en oud beleven hoe leuk, gezond én belangrijk natuur is.

Over IVN

IVN richt zich, in plaats van op het (ook goede) traditioneel beschermen en beheren van natuur, op natuurbeleving en bewustwording. Daar kan ik alleen maar achter staan! Het heeft geen zin om de natuur met regels en hekken te beschermen als mensen niet ook intrinsiek gemotiveerd zijn om de natuur ruimte te geven. Sterker nog; IVN denkt niet in hekken of in natuur vs niet-natuur. Zij hebben, net als jij en ik, oog voor het kleine: de natuur om de hoek, in je eigen tuin en de vraag wat jij, nu, vandaag kunt doen (of laten) om de natuur te beleven.

Mijn natuurmomentje

In mijn natuurmomentje lees je over mijn passie voor natuur en creativiteit. Zoals IVN het zegt, kan ik het niet beter verwoorden: Hopelijk inspireren de IVN natuurmomentjes jou om ook naar buiten te gaan en je bewust te worden van je eigen natuurmomentjes!

Lees mijn natuurmomentje

Doe ook mee

Wil je je ook inzetten voor de natuur en het belang van duurzaamheid? Sluit je aan bij IVN als lid, vrijwilliger of donateur. IVN organiseert allerlei activiteiten, plaatselijk en landelijk, voor jong en oud. Denk aan excursies, het vergroenen van straten en buurten (met het geweldige Tuiny forest, waarmee IVN van onze tuinen één groot natuurgebied wil maken), lezingen, cursussen, natuurlessen voor basisonderwijs, festivals en nog veel meer. Het leuke is dat je helemaal zelf mag weten op welke manier je bijdraagt.

Lees meer over IVN vrijwilliger worden
Like, deel of reageer
Houd me op de hoogte van nieuwe reacties
Mail mij:
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Like
Close
Struinkunst © Copyright 2021
Close