Struinkunst in IVN Natuurmomentje

27 juli 2021

In de rubriek ‘Natuurmomentje’ van IVN lees je natuurmomentjes van IVN’ers uit Noord-Holland. Zoals IVN het zegt, kan ik het niet beter verwoorden: “Hopelijk inspireren de IVN natuurmomentjes jou om ook naar buiten te gaan en je bewust te worden van je eigen natuurmomentjes.”

Voor deze rubriek mocht ik mijn Natuurmomentje delen. Ik vertel over mijn passie voor natuur en creativiteit, hoe ik struinen een plek geef in mijn creatieve proces en op welke manier we van de natuur kunnen leren.

IVN laat jong en oud beleven hoe leuk, gezond én belangrijk natuur is.

IVN richt zich op natuurbeleving en bewustwording via cursussen, excursies, campagnes en events. Het leuke is dat IVN, net als jij en ik, oog heeft voor het kleine. Het gaat niet alleen om de natuurgebieden, ook om natuur om de hoek en in je eigen buurt, zoals het project Tuiny forest, waarmee IVN van onze tuinen één groot natuurgebied wil maken.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte: 1 MB. Dit kun je uploaden: afbeelding. Bestand hier neerzetten

Like
Close
Close