Logo & vormgeving voor Diezijner

28 februari 2021

Diezijner is een eerlijke en groene winkel in Groningen, met een uniek en kleurrijk aanbod dames- en kinderkleding, schoenen, zero waste en local design. Ik ontwierp het logo, de visitekaartjes, het stoepbord en veel van de stickers en anders leuks dat je in de winkel ziet.

Logo

Eigenaar Nynke Kloosterman wilde een logo dat stoer is, maar toch lief. Ik koos voor een logo met een stevige, en toch sierlijke, letter als basis. Omdat Nynke graag wil kunnen veranderen, voegde ik er kleine figuurtjes aan toe die gewisseld kunnen worden (wat tot op heden nog niet gebeurd is trouwens). Het beetje stoere logo vormt een mooie tegenhanger voor haar kleurrijke, dromerige huisstijl met aquareleffecten.

Vormgeving & illustratie

Als vaste ontwerper voor Diezijner ontwikkel ik regelmatig visitekaartjes, cadeaukaarten, stoepborden, gevelvlaggen, posters, advertenties en inpakmateriaal.

Zo nu en dan help ik andere creatieven bij het ontwikkelen van hun logo, huisstijl of website. Interesse? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte: 1 MB. Dit kun je uploaden: afbeelding. Bestand hier neerzetten

Like
Close
Close