Jacobine de Jong

12 oktober 2023

Je wilt niet weten hoe vaak ik jouw website bezoek. Ik heb hem zelfs vastgezet zodat hij ten allen tijde even snel te bekijken is. Geïnspireerd door jouw mooie gelaagde werkjes met zachte uitstraling ben ik zelf aan de slag gegaan. Als ondergrond heb ik karton van een doos gebruikt en verder wat ik nog had liggen aan stof, papier, garens en kringloopboekjes voor de tekst. Heerlijk om er mee bezig te zijn! En dank voor de inspiratie die jij mij geeft.

Met hartelijke groet van Jacobine de Jong.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  1. Hoi Jacobine, dankjewel voor je lieve woorden en het delen van je werk. Ik vind ze prachtig! Heel mooi met de zachte kleuren en transparante materialen. En wat een leuke tekst ‘Achter moerbeiboomen…’ – dat werkt mooi samen met het kunstwerkje waar je aan de hand van de tekst van alles in gaat zien.

    Creatieve groet, Lisette

Like
Close
Close