Impressie en resultaten struinworkshop

5 augustus 2021

Op 7 augustus 2021 was het weer tijd voor een struinworkshop in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Met een groepje van zes creatieve vrouwen trok ik al struinend door de duinen, op zoek naar de verhalen van het landschap en manieren om te creëren in samenspel met de natuur.

Reacties van deelnemers:

Margot – Lisette neemt je mee, van de paden af, letterlijk en figuurlijk laat ze je kennis maken met nieuwe technieken en een andere manier van kijken naar je omgeving. Het was een fijne, relaxte en inspirerende ochtend! Dank je wel, Lisette. Tot de volgende keer.

Lisette Geel – “Ik volgde Lisette al een tijdje op Instagram vanwege haar mooie stijl en de inspiratie die ik daardoor krijg. Dat laatste was vooral waarom ik me voor de Struinworkshop had aangemeld. Soms kan het goed zijn om even helemaal los te zijn van wat je zelf weet en hoe je de dingen altijd doet en je laten verrassen. De Struinworkshop heeft me dat gegeven en meer. Na een ochtend struinen en creatief bezig zijn in een gezellig klein groepje was ik opgeladen en liep mijn hoofd over van nieuwe ideeën. Lisette is een fijne vrouw die mooi aansluit bij deelnemers en de creatieve worstelingen herkent waar ieder soms mee worstelt. Die online inspiratie ging offline gewoon verder…

De workshop is een behoorlijke impuls geweest voor mijn creatieve leven. Ik ben veel meer aan het tekenen en ook denk ik nu conceptmatiger, ook in mijn fotografie. Ik zie de workshop als het begin van iets nieuws, zonder te weten wat dat nieuwe precies is. Vrijheid en creëren zijn de woorden die bij me opkomen.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte: 1 MB. Dit kun je uploaden: afbeelding. Bestand hier neerzetten

Like
Close
Close