Galerie

“Met mijn hoofd in de wolken en mijn blik op de grond zoek ik stenen, schelpen en verhalen”

Ontdek de collecties

OF BEZOEK DE WEBWINKEL


struinkunst pakje kunst

Pakje Kunst

Unieke mini verzamel-kunstwerkjes.
> Bekijk deze collectie

Zo prachtig! Dit kunstwerk raakte me meteen, als een herinnering aan die wezenlijke bron diep in onszelf.

Amber

Ik ga op zoek naar de verhalen van ons landschap. Van eeuwenoude geologische processen tot de kleinste voetafdrukken van een vogel. Van de invloed van water en wind tot het samenspel tussen mens en natuur die, goedschiks en kwaadschiks, ons landschap vormgeven. Laag voor laag creëer ik kleine sprookjesachtige werelden vol details en symboliek. Een organisch en deels intuitief proces van opbouwen, vernietigen en weer toevoegen. Regelmatig maakt mijn werk verhalen los; over een verre reis of een lievelingssprookje. En dat is precies wat ik wil bereiken!

Kunst is een reis van de ziel, het hart en de handen en volgt nooit een rechte weg
Ik voel steeds meer de noodzaak dat mijn kunst niet alleen over de natuur moet gaan, maar ook in respect met de natuur gemaakt moet worden. Na jaren van succes met mijn acrylschilderijen, keer ik terug naar de materialen waar het in mijn jeugd mee begon: potlood, krijt, aquarel, (natuur)inkt en houtskool, gecombineerd met textiel en gevonden (natuur)materialen. Een nieuwe en steeds zachtere weg…

Zie je iets dat je mooi vindt? Neem contact op of neem een kijkje in de webwinkel. Je vindt mijn kunst ook bij Kunstuitleen Bollenstreek, Pakje Kunst Leiden en Giant Tulip Bulbs Bollenstreek.

Korte bio: Opleiding: Grafisch Lyceum, CMV Kunsteducatie – HvU // Cursussen: Basiscursus tekenen – Kulturele Raad Hillegom, Aquarel – Marianne Bartels, Fotografie – Vrije Universiteit Teylingen, Printen en boekbinden – Vrije Universiteit Teylingen, Teken-en schilderatelier – Jacqueline van den Bos // Exposities o.a: Gemeente Lisse, Bollenstreek in Beeld, Bibliotheek Lisse, Galerie-en kunstuitleen Bollenstreek, Gildemeesters Bollenstreek.

Close
Close