Ons landschap vertelt een verhaal; van eeuwenoude geologische processen tot de kleinste voetafdrukken van een vogel, van ongerepte verwondering tot het samenspel tussen mens en natuur die goedschiks en kwaadschiks ons landschap vormgeven. Ik ga op zoek naar deze verhalen. Van wat ik vind, maak ik laag voor laag een nieuw verhaal.

Zoals het landschap ontstaat, ontstaat mijn werk; een intuïtief spel van opbouwen, vernietigen en weer toevoegen, waarbij ik voortdurend zoek naar nieuwe manieren om materialen te combineren. Natuurvondsten, handgeweven textiel, een lapje van een lievelingstrui… Ik koester ze in mijn atelier tot ze een weg vinden in mijn gelaagde werk, gecombineerd met een wisselende mix van potlood, houtskool, krijt en (zelfgemaakte) aquarel en natuurinkt.

Dit prachtige kunstwerkje was een cadeau voor mijn vriendin. En toen zij het uitpakte zag ik het ook voor het eerst. We waren blij verrast! De symboliek en de beschrijving hiervan,het kleurgebruik en natuurlijk de verzorgde verpakking maakten het niet alleen een cadeau om te krijgen naar ook om te geven!

Naar de webwinkel
Close
Close