31 juli 2021: Struinworkshops

20 juli 2021

Heb je altijd al willen leren tekenen? Wil je weten hoe je je kunt laten inspireren door de natuur? Of wil je ervaren hoe het is om van de paden te gaan en onderweg te tekenen? Ga dan mee met een struinworkshop op zaterdag 31 juli of 7 augustus!

Workshop bomen tekenen

Op zaterdag 31 juli kun je mee met een dagworkshop Bomen tekenen. Bomen zijn een van mijn muzen; hun grillige vormen en elk een eigen karakter – een eindeloos mooi onderwerp om te tekenen. Tijdens de workshop leer ik je de basisbeginselen van het tekenen. De middag staat in het teken van struinen; lekker van de padden gaan en ons laten verrassen door wat we onderweg tegenkomen. Deze workshops is perfect voor beginners, ook als je van jezelf vindt dat je niet kunt tekenen.

Struinworkshop

Deze workshop staat helemaal in het teken van struinen! We gaan van de paden af, dwars door de Amsterdamse Waterleidingduinen. Het is het leukst om je eigen schetsboek en wat tekenspullen mee te nemen, maar ik zorg voor enkele basismaterialen. De inhoud van de workshop is telkens anders; afhankelijk van het seizoen en van wat we onderweg tegenkomen. Zo leer ik je werken met het landschap als inspiratiebron en we maken gebruik van materialen die we onderweg tegenkomen. Deze workshop is voor iedereen die houdt van buiten zijn en nieuwe creatieve inzichten wil opdoen. 

Zomerse kunstevenementen

Komende zomer zijn er meer kunstevents waar je mij (en mijn struinkunst) kunt ontmoeten. Bijvoorbeeld op 14 en 15 augustus bij Kunst in ‘t Overbosch in Voorhout en op zaterdag 18 september Moods in the Woods in Katwijk.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Like
Close
Close