Feeling blue, een inspiratiehoekje in mijn atelier

20 januari 2023

Blauw is een van de kleuren die veel voorkomt in mijn werk, vooral in combinatie met bruin. Daarom word ik zo blij van dit inspiratiehoekje in mijn atelier; die bruine houten lijst met kleine kunstwerkjes in blauw. Smullen toch?

Links in de achtergrond zie je een print gemaakt met een takje uit de tuin. Zelf maken? Hier lees je hoe je zo’n print zelf maakt.

In het midden hangt een klein weefseltje gemaakt van handgesponnen garen, waarin ik experimenteer met het toevoegen van papier.

En rechts hangers van keramiek, gemaakt tijdens een cursus. Deze wil ik nog steeds verwerken in sieraden of kunstwerkjes. Daarom hangen ze aan mijn inspiratiebord, als reminder dat ik hier toch echt eens iets mee ‘moet’ gaan doen. Herkenbaar?

Meer blauw & bruin…

Heb jij ook een bepaalde kleur(stelling) die vaak terugkomt in jouw werk? Deel het gerust in een reactie hieronder, dan geef ik jouw werk een plek op het prikbord.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  1. Avatar Berthie Postma says:

    Wat is dit een verademing om te ontdekken. Zelf mag ik ook werken met materialen waar we allemaal overheen lopen en wat de vuilniswagen zelfs niet opveegt
    In de schilderijen mag alles verwoorden zoals het geschapen is. Lieve groet, Berthie

    1. Lisette Lisette Author says:

      Dankjewel Berthie, wat een mooi compliment. En mooi dat je de schoonheid ziet in de prachtige, nederige blaadjes die inderdaad altijd zomaar voor het oprapen op de grond liggen. Lieve groet terug.

Like
Close
Close