Feeling blue, een inspiratiehoekje in mijn atelier

565

Blauw is een van de kleuren die veel voorkomt in mijn werk, vooral in combinatie met bruin. Daarom word ik zo blij van dit inspiratiehoekje in mijn atelier; die bruine houten lijst met kleine kunstwerkjes in blauw. Smullen toch?

Links in de achtergrond zie je een print gemaakt met een takje uit de tuin. Zelf maken? Hier lees je hoe je zo’n print zelf maakt.

In het midden hangt een klein weefseltje gemaakt van handgesponnen garen, waarin ik experimenteer met het toevoegen van papier.

En rechts hangers van keramiek, gemaakt tijdens een cursus. Deze wil ik nog steeds verwerken in sieraden of kunstwerkjes. Daarom hangen ze aan mijn inspiratiebord, als reminder dat ik hier toch echt eens iets mee ‘moet’ gaan doen. Herkenbaar?

Meer blauw & bruin…

Heb jij ook een bepaalde kleur(stelling) die vaak terugkomt in jouw werk? Deel het gerust in een reactie hieronder, dan geef ik jouw werk een plek op het prikbord.

Abonneer
Mail mij:
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Berthie Postma
4 maanden geleden

Wat is dit een verademing om te ontdekken. Zelf mag ik ook werken met materialen waar we allemaal overheen lopen en wat de vuilniswagen zelfs niet opveegt
In de schilderijen mag alles verwoorden zoals het geschapen is. Lieve groet, Berthie

Like
Close
Close