Natuurhangers Eying on wood

556

Het liefst zoek ik naar stukjes hout met ogen… Ze hebben zo’n karakter, als kleine wezentjes. En ook puur praktisch hoor, want met een oog kun je dingen ergens aan vast borduren.

takjes en botjes

In mijn atelier staan de potten met takjes en tekenmaterialen broederlijk naast een ladekast vol gereedschap. In diezelfde ladekast zit vilt, hout, borduurlinnen en klei. En het een wil gewoon altijd gecombineerd worden met het ander, dus creëerde ik, voor ik het zelf wist, mijn eigen ‘karakters’ op hout.

Vanuit daar experimenteerde ik verder. Een van de potjes op mijn bureau zit vol handgemaakte ornamentjes van klei. Ernaast lag een klos oranje garen, gebruikt bij het inpakken van de pakjes Struinpost. Ik begon te combineren, in te wikkelen, kwastjes te maken. En ineens (met dank aan mijn Insta tribe voor de tip om er hangers van te maken) waren ze daar; deze hangers van hout en klei. Kleine cadeautjes handgemaakt struingeluk.

Eying on wood is voor mij een logische titel; hout met oogjes of een oogje hebben op hout

Er komen er nog meer aan. Ze gaan in de volgende Pakjes Kunst en Struinpost. Wil je verzekerd zijn van zo’n hanger? Stuur me dan een berichtje of reageer hieronder, dan neem ik contact met je op over de mogelijkheden.

Abonneer
Mail mij:
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gerriska
Gerriska
7 maanden geleden

Lisette heeft mij geïnspireerd met haar mooie natuurhangers, het is fijn om te ervaren dat mijn creatieve energie weer stroomt, waar ik een tijd lang creatief bezig was met vooral papier, inkt en verf, daar stroomde het niet meer. Tijdens de wandeling langs de plas vond ik mooie platte steentjes. Tja die kon ik niet laten liggen. Ondertussen lagen deze al weer een tijdje op de buitentafel. Totdat ik op mijn werk platte boomschijfjes met gaatjes erin zag liggen, daar ging mijn creatieve brein aan. Zie hier het eindresultaat, ik ben blij met de creatie maar dat is niet het enige, heerlijk vind ik het om even mijn hoofd uit te zetten en te gaan, niet nadenken maar gewoon doen.

Bijdrage hangers Gerriska.jpg
Like
Close
Close