Eying on wood

168

Het liefst zoek ik naar stukjes hout met ogen… Ze hebben zo’n karakter, als kleine wezentjes. En ook puur praktisch hoor, want met een oog kun je dingen ergens aan vast borduren.

takjes en botjes

In mijn atelier staan de potten met takjes en tekenmaterialen broederlijk naast een ladekast vol gereedschap. In diezelfde ladekast zit vilt, hout, borduurlinnen en klei. En het een wil gewoon altijd gecombineerd worden met het ander, dus creëerde ik, voor ik het zelf wist, mijn eigen ‘karakters’ op hout.

Vanuit daar experimenteerde ik verder. Een van de potjes op mijn bureau zit vol handgemaakte ornamentjes van klei. Ernaast lag een klos oranje garen, gebruikt bij het inpakken van de pakjes Struinpost. Ik begon te combineren, in te wikkelen, kwastjes te maken. En ineens (met dank aan mijn Insta tribe voor de tip om er hangers van te maken) waren ze daar; deze hangers van hout en klei. Kleine cadeautjes handgemaakt struingeluk.

Eying on wood is voor mij een logische titel; hout met oogjes of een oogje hebben op hout

Er komen er nog meer aan. Ze gaan in de volgende Pakjes Kunst en Struinpost. Wil je verzekerd zijn van zo’n hanger? Stuur me dan een berichtje of reageer hieronder, dan neem ik contact met je op over de mogelijkheden.

Leuk artikel? Reageer of like:
Houd me op de hoogte van nieuwe reacties
Mail mij:
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Like
Close
Close