Zomer 2023: Expositie Little Art

20 december 2022

Leuk nieuws! In de zomer van 2023 doe ik mee aan de expositie Little Art bij CaroArtGallery in Deventer. Van 1 juli t/m 31 augustus 2023 exposeren ongeveer 50 kunstenaars elk vier kleine kunstwerken in het formaat 20 x 20 cm binnen het thema ‘Transformation’.

Liefde voor klein werk

Zoals je misschien van mij weet werk ik graag klein en thematisch. Deze expositie is dan ook op mijn lijf geschreven. Op de foto zie je het kunstwerk This old tree, net ietsje kleiner dan de 20 x 20 cm die ik voor de expositie ga maken.

Over het thema Transformation

De afgelopen jaren kenmerkten zich door veel veranderingen. Allemaal hebben we in korte tijd op een andere manier naar onze levensinvulling moeten kijken. Deze ‘omvorming’ of ‘herschepping’ leerde ons om te heroverwegen, prioriteiten te stellen, flexibeler te denken en soms ook radicaal het roer om te gooien. Letterlijk te ‘transformeren’ naar een andere energie, een ander niveau. Het thema ‘Transformation’ nodigt kunstenaars uit om deze nieuwe energie, in welke vorm dan ook, op doek te transformeren tot unieke statements!

Reis je met me mee?

De komende maanden deel ik mijn creatieve proces in de aanloop naar deze expositie. Niet alleen om je te inspireren met mijn manier van werken. Ook om te laten zien hoeveel liefdevolle tijd en werk er in kunst zit. De toeschouwer ziet immers alleen het eindresultaat en niet de jarenlange opleidingen, oefening, mislukkingen, de voorbereidingen, het maken van keuzes, het inlijsten, verpakken, verzenden, etc.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte: 1 MB. Dit kun je uploaden: afbeelding. Bestand hier neerzetten

Reacties

 1. Ha Lisette
  Hartelijk gefeliciteerd met je deelname aan Little Art in Deventer. Je werkjes zullen er prachtig uitkomen!!
  Ik ga me verdiepen in deelname en voorwaarden van Little Art. Leuk!

  1. Lisette Lisette Author says:

   Dankjewel Willemien! Heel leuk, benieuwd of je gaat meedoen…

  2. Avatar CaroArtGallery says:

   @Willemien, hoe is je achternaam en waar kan ik je bereiken? Dan stuur ik je verder info. Hartelijke groet, CaroArtGallery Caroline Geerling

   1. Lisette Lisette Author says:

    Leuk Caroline! Dit is Willemiens website: https://www.digalerie.nl/index.html

Like
Close
Close