Impressie van een geslaagde workshop bomen tekenen

1.1K

Op 12 september 2020 gaf ik de eerste Struinkunst workshop: Bomen tekenen in de duinen. Eigenlijk zou de workshop op zaterdag 29 augustus zijn, maar er werden flinke buien met onweer voorspeld. Ik zag de krantenkoppen al voor me: “Deelnemers workshop geraakt door bliksem”. Een regenbui durf ik wel aan, maar onweer in de duinen… dat werd me toch echt te gortig. Ik verplaatste de workshop daarom naar 12 september. Achteraf een hele goede keuze, want we hadden fijn weer met zelfs af en toe een zonnetje.

We vonden onderweg een open plek met geweldige oude (kronkel) bomen die er gewoon om vroegen getekend te worden. Na een kop kruidenthee en het theoretische gedeelte, kozen alle deelnemers een eigen boom uit om te tekenen. Zo leuk om te zien; een veld vol mensen die heerlijk zitten te tekenen. 

Deze workshop was een pilot. Ik heb al heel wat workshops gegeven, maar nog nooit buiten en nog nooit in combinatie met struinen. Wat mij betreft een groot succes! De deelnemers genoten van de rust die het geeft om buiten te tekenen. En omdat iedereen zo lekker verspreid zat, kon ik alle deelnemers veel persoonlijke aandacht geven.

Enkele reacties op de workshop:

“Door de tips en persoonlijke aandacht van Lisette, voel je je al snel een kunstenaar.”

“Nogmaals hartelijk dank voor je leerzame en gezellige workshop! Ik bekijk nu de bomen met… andere ogen!”

“Veel geleerd over beginnend tekenen. Leuk om de mooie omgeving te zien en je komt ook nog eens tot rust”

“Was heel erg leuk, leerzaam en smaakt naar meer.”

Op Instagram deelde sommige deelnemers hun resultaten: www.instagram.com/explore/tags/struinkunst

Nieuwe workshops

Dit smaakt voor mij ook naar meer, dus binnenkort kun je nieuwe workshops verwachten ❤️ De workshops waar ik over nadenk zijn: een dagworkshop natuurtekenen, struintekenen (meer struinen dan tekenen), kleuren mengen en starten met je art journal. En omdat ik vooral het geven van een op een advies zo fijn vond, denk ik ook na over persoonlijke creatieve coaching. Als je suggesties of wensen hebt, dan zijn ze van harte welkom. Geef ze door via lisette@struinkunst.nl

Wil je ook een workshop volgen? Kijk op de Workshop pagina of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe data.

Abonneer
Mail mij:
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Margaret
2 jaren geleden

Dat ziet eruit als een heerlijk ontspannen workshop op een mooie plek met bijzondere bomen. Fijn dat de eerste workshop zo goed is gelukt. Op naar de volgende.
Ik probeerde de link naar het resultaat op instagram, maar daarbij kreeg ik een foutmelding. Hetzelfde gebeurde met #struinkunst. Ligt dat aan mij, of is er een probleempje.

Groetjes en fijne dag, Margaret

Like
Close
Close