Dieper in de aarde

10 augustus 2021

Onder invloed van Struinkunst wordt mijn kunst steeds struiniger. Ik ontdek nieuwe manieren om materialen met elkaar te combineren, het liefst zonder lijm. Borduren, haken, nagelen… Het is een groot, heerlijk avontuur.

Zo mooi dat ik jou, lieve lezer, mag inspireren en tegelijk mezelf inspireer om steeds weer een stap verder te gaan in mijn eigen creatieve proces.

Titel met een dubbele betekenis

Ik gaf dit kunstwerk de titel ‘Dieper in de aarde’. Ik koos deze titel – zoals ik dat meestal doe – op gevoel. Ik zie een dode boom in een landschap met daaronder aardlagen. Het staat ook voor het steeds ‘dieper’ gaan in het thema ‘Earth stories’ en de ontwikkeling van mijn eigen creatieve proces.

Toen ik het een vriendin liet zien, zei ze “Ik zie er een ingezwachteld kindje in”. Bizar toch? Dat was niet bewust, gelukkig ook niet gebaseerd op mijn eigen ervaring. Puur toeval? Het past in elk geval prachtig bij de titel…

Voor elke haak en breifanaat


Dit kunstwerkje is inmiddels verkocht. Meer kunstwerken vind je in de webwinkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  1. Wat mooi gemaakt! Liefs!

    1. Dankjewel Angie!

Like
Close
Close