Blader mee: Seawhite 2019-2020

386

Een vol schetsboek. Ik vind het toch altijd weer een momentje. Een tijd lang heb ik ziel en zaligheid kwijt gekund op deze bladzijdes en kwamen er steeds meer verfvlekken en butsjes op de kaft. Zo’n boekje heeft voor mij echt een ziel gekregen door alle kreukjes en vlekjes. Nu mag dit schetsboekje op de plank in de kast, naast de andere volle boekjes.

Ik heb genoten van dit schetsboek. Het is niet duur en daarom voelde ik me veel vrijer om te experimenteren. Ik gebruikte dit boekje niet als dagelijks art journal, maar in mijn atelier als experimenteer boekje. Zo maakte ik testjes met ecoline inkt en stiften en ik heb een bladzijde geborduurd. Er zijn ook pagina’s bij die ik wel zou willen inlijsten, zoals die op de foto hierboven.

Ik heb met heel veel verschillende materialen gewerkt in dit boekje; pen en inkt, potlood, collage, houtskool en pastelkrijt, aquarel en acryl. Daarin heeft dit schetsboek me wel verrast: het papier is verbazingwekkend goed voor acrylverf en acrylinkt. Dat had ik niet verwacht van een boekje van deze prijs!

Ik moet van mezelf eerst mijn andere schetsboeken vol maken, maar als het zover is, overweeg ik om een schetsboek van Seawhite of Brighton te kopen als dagelijkse art journal (voor onderweg). Of ik weer voor een ringband kies, weet ik nog niet. Het is fijn dat je het schetsboek helemaal kan openslaan, maar zo’n ringband zit ook gewoon in de weg. Vandaar dat ik vaak alleen op de rechterpagina heb gewerkt.

Hier lees je meer over de schetsboeken die ik graag gebruik.

Black Friday 2020Black Friday 2020

Reacties

  1. Ziet er prachtig uit!

    1. Dankjewel Alet! Leuk om te horen. Groetjes, Lisette

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Like
Close
Struinkunst © Copyright 2020. All rights reserved.
Close