Mijn art journal kunst aan jouw muur?

22 april 2024

Het nieuwste kunstwerk in mijn art journal heet niet voor niets Becoming. Ze nodigt me uit om nog meer mezelf te zijn, om mijn pad te kiezen en om – in alle zachtheid – het lef te hebben om mijn kunst meer te laten zien. Daarom vind je nu een splinternieuwe serie art prints met kunstwerken uit mijn Sea White art journal bij Werk aan de Muur. Van dichtbij gefotografeerd wordt het kleine heel groots en geniet je van alle subtiele details.

Klein struingeluk aan de muur

De serie kenmerkt zich door gelaagde eenvoud, aardse bruin-en blauwtinten en een combinatie van papier, illustratie en textiel. Hopelijk mogen ze jou ook inspireren op je (creatieve) pad.

Bekijk de collectie

Over mijn samenwerking met Werk aan de Muur

Omdat ik weleens de vraag kreeg of ik art journal pagina’s verkoop (wat ik maar zelden doe, want ze zijn me te dierbaar), zocht ik naar een manier waarop mensen toch kunnen genieten van mijn werk. Ik besloot mijn kunstwerkjes van dichtbij te fotograferen, zodat ze – heel groots – aan jouw muur kunnen prijken. Ik koos voor Werk aan de Muur uit Haarlem. Lokaal vind ik nou eenmaal belangrijk en ze geven veel opties tegen een goede prijs. Je kiest zelf het formaat (vanaf 20cm) en het materiaal (o.a. canvas, fotoprint, ingelijst en aluminium). De vanafprijs is ongeveer โ‚ฌ33 inclusief verzendkosten.

Heb je vragen over mijn werk of over Werk aan de Muur? Laat het me weten.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Like
Close
Close