Agenda

buiten creatief en kunst festival

Agenda

Kunstevenementen & Workshops

Vind je het leuk om mij en mijn struinkunst in het echt te ontmoeten? Je vindt me deze zomer op onderstaande kunstevenementen.

JUN 22Pakje Kunst
Mini struinkunstwerkjes
Leiden
ZA 02 JUL 22Kunst in het park
kunstmarkt en workshop
Hillegom
DI 16 AUG 22Kunst in Katwijk
Kunstmarkt en demonstratie
Katwijk aan Zee
ZA 20 AUG 22
ZO 21 AUG 22
Kunst in ’t Overbosch
Kunstfestival
Voorhout
PERMANENTE EXPOSITIEKunstuitleen Bollenstreek
Hillegom
PERMANENTE EXPOSITIE Buitenkunst Giant Tulip Bulbs
Noordwijkerhout

Workshop

Zin in een (ont)spannende en creatieve workshop? Ik neem je graag mee op een creatief struinavontuur door de Amsterdamse Waterleidingduinen – een combinatie van leren tekenen, creatief spelen en genieten van de natuur. Neem contact op voor een workshop op maat (vanaf 6 personen) of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe data.

Lisette neemt je mee, van de paden af, letterlijk en figuurlijk laat ze je kennis maken met nieuwe technieken en een andere manier van kijken naar je omgeving. Het was een fijne, relaxte en inspirerende ochtend! Dank je wel, Lisette. Tot de volgende keer.

Margot

Dit was super. Lisette is een ontzettend fijne docent en de Amsterdamse Waterleidingduinen een toplocatie. Door eerst een stukje de prachtige natuur in te wandelen, kom je al voordat je een potlood vastpakt in de perfecte ontspannen sfeer: weg van het dagelijkse leven. Zo min mogelijk op de paden wandelend (daar word ik blij van!)

Eline

Ik volgde Lisette al een tijdje op Instagram vanwege haar mooie stijl en de inspiratie die ik daardoor krijg. Dat laatste was vooral waarom ik me voor de Struinworkshop had aangemeld. Soms kan het goed zijn om even helemaal los te zijn van wat je zelf weet en hoe je de dingen altijd doet en

Lisette Geel

Heerlijke struinochtend gehad. Met een rugtas vol inspiratie en rust in mn hoofd terug naar huis! Dankjewel!

Femke

Op zaterdag 12 september was het zover… stevige wandelschoenen aan, rugzak mee, gevuld met een flesje water en wat lekkers: ik was klaar voor de workshop Bomen tekenen onder leiding van Lisette. Ik verheugde me extra omdat ik bij mijn eerste poging, de laatste zaterdag van augustus, niet meer mee kon, de groep was al

Marisa Jansen-Miglioli

Door de duinen struinen met Lisette is net zo ontspannend als het klinkt. Super relaxed! En passant deelt ze kennis, en laat ze je technieken en materialen ontdekken. Ik heb op die manier veel geleerd over mijn eigen voorkeuren, mijn uitdagingen en uiteindelijk ook mijn eigen stijl. Lisette, bedankt en tot ziens!

Hedda

Dank voor de bijzondere workshop buiten in het mooie natuurgebied! Verrassend leuk en zeker aanrader als je eens heel wat anders wilt doen – buiten en creatief!

Patricia

Lisette neemt de tijd voor uitleg, oefenen met basistechnieken en om de omgeving op je in te laten werken. Leerzaam maar vooral ook ontspannend, een workshop met Lisette gun je iedereen!

Hilde
Close
Close