2 juli 2022: Kunst in het Park

Haaaai, op zaterdag 2 juli vind je mij en mijn struinkunst bij het kunstevenement Kunst in het Park in Hillegom. Ik neem mijn schetsboeken en etui vol materialen mee, zodat je creatieve inspiratie kunt opdoen en materialen en technieken kunt uitproberen. In de kraam vind je mijn nieuwste kleine struinkunstwerkjes en enkele unieke handgemaakte items, zoals sieraden van vilt en decoratieve hangers van textiel. Kom je langs?

Bij kunstmarkten maak ik ter plekke Struinkunst met wat ik op locatie vind. Zo krijg je een inkijkje in mijn werkwijze.

Dit is de tweede editie van Kunst in het Park. Dit jaar heeft de kunstmarkt het thema haaien meegekregen. Nu heb ik zelf niet zoveel met haaien, maar zoals dat gaat in mijn kunst kan het zomaar zijn dat er ineens iets (uit de diepte) opduikt… Wie weet.

De kunstmarkt is op 2 juli 2022 van 11.00 tot 16.00 uur in het Elsbroekpark in de wijk Elsbroek in Hillegom. Eén van de ingangen is aan de Abellalaan. In het park vind je kunst van zo’n 40 kunstenaars uit de Bollenstreek. Bekijk hier een overzicht van de kunstenaars en hun werk,

Struinkunst reserveren

Zie je iets in de collectie dat je mooi vindt? Geef het door in een reactie of mailtje, dan neem ik het voor je mee naar de markt.

Reacties

    1. Lisette Lisette Author says:

      Dankjewel, wat lief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Like
Close
Copyright © Lisette Eisenga
Close