19 november 2022: Expo keramiek van LottieBakt & Struinkunst

6 november 2022

Op zaterdag 19 november zijn Lottie de Wit en ik van 11.00-16.00 uur te gast in de inspirerende ruimte van Petra Meiburg in Hillegom voor een expo met verkoop van keramiek, schilderijen, hangers en kleine cadeautjes voor Sint en Kerst.

Let op: tussen ongeveer 12.30-14.00 uur ben ik even een uurtje weg.

Struinkunst expo

Ik neem een kleine selectie kunstwerkjes mee die je kunt bewonderen en kopen. Zoals je van mij gewend bent, neem ik ook mijn schetsboeken mee, waarin je kunt bladeren om mijn creatieve proces te zien. En natuurlijk vertel ik je daar graag alles over, dus neem gerust je eigen schetsboek mee om inspiratie uit te wisselen.

Cadeautje

Helemaal in de lijn van de kleine Pakjes Kunst neem ik deze splinternieuwe collectie mee – een perfect kunstcadeautje voor kerst. Iedereen die op 19 november iets koopt, mag er gratis eentje uitzoeken.

Lottie de Wit

Lottie van Lottiebakt Keramiek is er ook met haar ambachtelijk steengoed. Haar stijl kenmerkt zich door prachtige organische vormen en natuurlijke kleuren en structuren. Bekijk meer van Lotties werk.

Petra Meiburg

Petra is natuurcoach en trainer. Ze geeft coaching en workshops, zowel buiten in de duinen als in haar ruimte in het historische pandje aan het kerkplein. Lees meer over Petra.

Kom je gezellig langs voor thee, mooie gesprekken en liefdevol handgemaakts?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Like
Close
Close