16 april 2022: Hillegom Montmartre

Ontmoet me op zaterdag 16 april – op het nieuw kunstevenement van Hillegom. Rond de historische ‘Oude Pomp’ op het dorpsplein strijken van 10.00-16.00 uur zo’n 45 kunstenaars neer om ter plekke kunst te maken. Extra leuk; veel kunstenaars geven ook workshops en demonstraties!

Struinkunst

Ik zorg voor een gezellige kraam vol inspirerende struinkunst en ik neem mijn schetsboeken mee. Je mag ze ongegeneerd doorbladeren en mij de oren van het hoofd vragen over creativiteit, technieken en mijn creatieve proces. Neem gerust je eigen schetsboek mee voor tips en advies of gewoon om jouw werk te delen (vind ik leuk!). Ik zorg ook voor teken-en schildermaterialen voor een aantal demonstraties. Ik laat je bijvoorbeeld zien hoe je gestruinde (natuur)materialen kunt verwerken en hoe je kunt printen met restmaterialen en aquarel en (natuur)inkt. Schuif dus vooral aan om het zelf eens te proberen!

Datum: zaterdag 16 april
Tijd: 10.00-16.00 uur
Locatie: Oude Pomp in Hillegom ter hoogte van Hoofdstraat 140

Hier vind je meer informatie over Hillegom Montmartre en hier vind je een overzicht van alle kunstenaars.

Bonus: Bollenvelden in bloei

Met een beetje geluk staan in deze periode nog bollenvelden in bloei. Combineer de kunstmarkt met een rondje Bollenstreek of bezoek mijn favoriete stek, de Amsterdamse Waterleidingduinen. Ook leuk: in de Bollenstreek is een permanente wandel- / fietskunstroute langs handbeschilderde reuzentulpenbollen, waarvan ik er ook een heb beschilderd. Kom gerust bij me langs voor meer lokale tips 😉

Hier ontmoet je me ook deze zomer:

+ ZA 02 jul: Kunst in het park, Hillegom
+ DI 16 aug: Kunst in Katwijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Like
Close
Copyright © Lisette Eisenga
Close